Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a câștigat joi, 17 august, cu scorul de 39-28, partida amicală cu Politehnica Timișoara 2, meci disputat în Sala Polivalentă! Cei doi antrenori au convenit să se mai joace încă o repriză de 10 minute după cele 60 cât durează un meci oficial, iar scorul final a fost de 47-32 în favoarea reșițenilor!

„După două săptămâni de pregătire intensă în sala de forță și în Sala Polivalentă, am susținut primul meci de pregătire în compania colegilor noștri de la Politehnica Timișoara 2. Din punctul meu de vedere, există o atmosferă foarte bună în cadrul echipei, avem moralul sus și îmi place faptul că noii jucători aduși s-au integrat foarte repede. Vom continua seria amicalelor cu încă un joc la Timișoara, după care vom avea un meci un pic mai puternic, cel mai probabil cu Oradea. Avem o invitație în data de 25 august. După părerea mea, suntem pe un drum bun, mai avem mult de muncit tehnico-tactic, dar aici o să-l las pe Marius Bahan să ofere mai multe detalii. Mă bucur că au venit mulți suporteri la acest amical, m-au surprins și îi așteptăm în număr și mai mare la sală. Le mulțumesc tuturor susținătorilor noștri, de la conducători și până la suporteri!”, a declarat Adrian Acea, coordonatorul secției de handbal.

Antrenorul Marius Bahan a spus la finalul jocului cu Poli 2: „Mulțumesc publicului care a fost unul destul de numeros la acest meci, chiar dacă a fost doar unul amical. Am încheiat a doua săptămână de pregătire și ceea ce ne-am dorit de la acest meci a fost să vedem implicarea băieților, voința și seriozitatea lor. După acest joc cred că s-au comportat foarte bine, sunt foarte mulțumit de prestația lor și îi felicit pe toți. Au jucat toți, au marcat toți, inclusiv Adrian Acea, dar și Snezan Radosavlevici, cel care a fost accidentat. Suntem pe un drum bun și avem mare încredere. Îmi mai doresc încă două sau trei jocuri amicale, deoarece acolo ne dăm seama ce mai avem de reglat. Trebuie să corectăm unde este nevoie. Ni s-a propus un turneu la Timișoara, ne dorim să mergem și vom vedea ce se va întâmpla în continuare. Ne-am dorit de la acest amical să nu ne accidentăm, suntem toți în regulă și văd la echipă o atmosferă foarte bună. Acest lucru ne dorim să transmitem, vrem să fim ca o familie și să-i satisfacem pe oamenii care vin să ne susțină, chiar și la meciurile amicale. Bineînțeles că au fost și greșeli de prindere și pasare, dar nu asta contează acum. Suntem în perioada de pregătire. Ne vom axa în primul rând pe o apărare foarte agresivă, la limita regulamentului. Din ce știu, campionatul ar trebui să înceapă pe data de 17 septembrie. Este clar că vom avea meciuri grele și interesante. Noi avem lotul format în proporție de 80% doar din jucători din Reșița, iar media de vârstă este 22-23 de ani. Avem de lucru foarte mult și ne dorim să ne autodepășim în fiecare meci!”.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Sorin Mihancea