Handbaliștii și-au luat revanșa în fața Sighișoarei - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii de la CSM Reșița au câștigat sâmbătă, 16 aprilie, cu scorul de 40-35 (20-13), partida din deplasare cu CSM Sighișoara, din etapa a XII-a a play-off-ului de promovare al Diviziei A! Astfel, rosso-nerii și-au luat revanșa, după ce Sighișoara s-a impus în tur cu scorul de 31-29, în Sala Polivalentă din Reșița!

După această etapă băieții lui Radu Bote și Mihai Rohozneanu au acumulat 30 de puncte și ocupă primul loc în clasament. Și un mic grup de suporteri reșițeni a pus umărul la această victorie, deoarece a însoțit echipa în deplasare și și-a încurajat favoriții pe tot parcursul jocului.

„A fost un joc echilibrat, noi am intrat foarte concentrați în acest meci și foarte dulce a fost revanșa. Am promis că vom trata meciul cu maximă seriozitate și din nou am reprezentat culorile clubului cu mândrie. Felicit jucătorii, întreaga echipă și deja suntem la a șaptea victorie consecutivă. Ne bucurăm enorm de mult de aceste rezultate, avem un moral extraordinar, iar atmosfera de la echipă este foarte bună. Datorită acestei stări pozitive din cadrul echipei apar și aceste rezultate bune. În continuare ne dorim ca iubitorii handbalului să vină la sală. Pe 30 aprilie vom avea ultimul meci de acasă din acest campionat și vrem să facem spectacol total”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

CSM Reșița: Boban Vuiţa, Ionuţ Tănasă, Denis Dumuţă, Marius Bahan (4), Marius Negru (5), Denis Barbu, Snezan Radosavlevici (5), Daniel Burac (2), Mircea Negru (2), Marian Mitran, Andrei Bondoc (4), Deniss Kirsch (2), Antonio Gârban (4), Rareş Scurt, Dorian Turcuman, Eduard Belchite (12). Antrenori: Radu Bote, Mihai Rohozneanu, Cristian Ionescu.

În penultima etapă din acest play-off, Reșița va juca sâmbătă, 30 aprilie, acasă, cu CSU Galați.

JCS-Ștefan Moraru