Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii de la CSM Reșița au pierdut și ultimul meci din turneul de la Sfântu Gheorghe, cel cu campioana CS Dinamo București, scorul 23-39 (11-21 la pauză)!

După primele nouă etape, elevii lui Bojan Butulija și Ilie Vaidasigan n-au reușit să acumuleze puncte, deși jocul rosso-nerilor a crescut de la meci la meci. Cazurile de Covid-19, accidentările, problemele jucătorilor străini cu vizele sunt doar câteva dintre cauzele care au dus formația din Reșița pe ultimul loc din Liga Zimbrilor. Liderii campionatului sunt cei de la Dinamo București, cu 7 victorii la rând, pe locul secund aflându-se AHC Dobrogrea Sud, iar podiumul este completat de CSM București.

„După acest turneu pot să zic doar că ne pare rău de niște posibilități pe care le-am avut, mai ales în meciurile cu Baia Mare(24-27) și cu Făgăraș(27-28), unde puteam să câștigăm puncte. Pentru meciul de azi, felicit Dinamo, am primit o lecție de handbal gratis de la o instituție de handbal”, a concluzionat, la final de turneu, Butulija.

Echipa CSM Reșița vs Dinamo: Szopka, Simulescu, Dumuța – Bărbuș 4, A. Milosevic 4, Trifkovic 3, Kirsch 3, Mledenciu 2, Jevtic 2, Bahan 1, Daia 1, Radosavlevici 1, Bondoc 1, Ignat 1, Starchenko. Antrenori: Bojan Butulija, Ilie Vaidasigan.

Următorul meci al handbaliștilor pregătiți de Bojan Butulija este programat vineri, 23 octombrie, cu CSU Suceava.

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu