Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a suferit prima înfrângere din acest sezon sâmbătă, 2 octombrie, scor final 27-34, cu CSM Oradea, într-un joc disputat în deplasare, din etapa a III-a a Diviziei A, Seria C!

Elevii lui Radu Bote au rezistat o repriză în fața liderului, la pauză scorul a fost 15-15, dar greșelile personale și lipsa de experiență și-au spus cuvântul în partea secundă a jocului. Totuși, Marius Bahan este optimist și cere răbdare cu acești tineri handbaliști de viitor ai Reșiței. Rosso-nerii sunt momentan pe locul IV în clasament.

„Pentru mine este o înfrângere dureroasă, dar trebuie să fim realiști. Avem un lot foarte tânăr, asta este realitatea și trebuie să avem răbdare. Eu mă voi lupta la fiecare antrenament, la fiecare meci și voi încerca să le dau jucătorilor noștri din nebunia mea și din spiritul meu de luptător. Vineri ne așteaptă un meci foarte important și fac apel la toți iubitorii handbalului din Reșița să vină și să ne susțină. Ne dorim să obținem a doua victorie consecutivă de acasă din acest campionat. Vom juca cu Sânnicolau Mare, echipa de pe locul secund, deci și această formație este o forță în Liga a II-a, cum de altfel a fost și Oradea. Referitor la meciul pe care l-am pierdut la Oradea, aș vrea să menționez faptul că prima repriză s-a terminat cu scorul de 15-15, am avut dorință, determinare, dar din păcate, am cedat în repriza secundă. Am mai spus că trebuie să mă obișnuiesc cu arbitrajul din Liga a II-a, deoarece am avut nu mai puțin de cinci eliminări în repriza a doua. La acestea se mai adaugă câteva greșeli individuale, iar orădenii ne-au taxat pe contraatac. Totuși, scorul final nu reflectă realitatea din teren. Obiectivul nostru în continuare este să creștem tineri, dar trebuie să spun că am nevoie de un pivot cu experiență. Simt eu în teren acest lucru. Noi avem doi pivoți foarte tineri de la juniori I și II, iar Burac este în urmă cu pregătirea. Trebuie să avem răbdare, eu am răbdare și obiectivul este să facem o bază pentru viitor doar din reșițeni. Sunt de părere că se poate și de aceea îi rog și pe iubitorii handbalului din Reșița să aibă răbdare cu acești tineri”, a declarat la final Marius Bahan, jucătorul și coordonatorul secției de handbal de la clubul reșițean.

CSM Reșița: Boban Vuiță, Ionuţ Tănasă, Denis Dumuță, Marius Negru (1 gol), Marius Bahan (7 goluri), Snezan Radosavlevici (2 goluri), Raul Heimbach (4 goluri), Daniel Burac (1 gol), Denis Mitran, Deniss Kirsch (7 goluri), Antonio Gîrban (2 goluri), Rareş Scurt, Dorian Turcuman, Lucian Ignat (3 goluri) și Eduard Belchite.

În etapa a IV-a a Diviziei A, handbaliștii pregățiti de Radu Bote vor juca acasă, vineri, 8 octombrie, de la ora 18:00, cu CS Unirea Sânnicolau Mare.

JCS-Ștefan Moraru