Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a pierdut sâmbătă, 8 aprilie, scor 31-39 (15-20) cu CSM Alexandria, în Sala Polivalentă, în etapa a XI-a a play-off-ului Diviziei A!

De ceva timp atmosfera la echipă nu este cea mai bună, iar acest lucru se răsfrânge direct în rezultatele obținute. Dacă în sezonul precedent Reșița era lider în play-off, acum rosso-nerii au rămas pe locul IV, cu 18 puncte, după ce au obținut până acum 6 victorii și au înregistrat 5 înfrângeri în 11 jocuri.

Marius Bahan, unul dintre veteranii echipei, a specificat care au fost cauzele acestui insucces și a criticat, din nou, antrenorii pentru modul cum a fost abordat acest joc. „A fost un meci foarte greu și știam faptul că ne așteaptă un meci greu, deoarece la ei am pierdut la o diferență de patru goluri. La acest meci n-am mai avut același suflu, aceeași prospețime, deoarece suntem în număr destul de redus și asta din cauza pregătirii pe care noi o facem. Dacă vă întrebați de ce sunt așa mulți accidentați, din punctul meu de vedere, acesta este motivul. Al doilea aspect pe care vreau să-l spun, și eu tot timpul am fost sau încerc să fiu foarte sincer și direct, este că noi nu am pregătit absolut nimic pentru acest meci. Cineva, la un moment dat, va răspunde pentru aceste rezultate. Eu am spus, trebuie să-și asume și antrenorii aceste înfrângeri. Felicit echipa din Alexandria, au fost foarte motivați să câștige aici. Poarta lor a mers foarte bine, din păcate, la noi nu prea a mers poarta. Nici apărarea, în general. După cum v-am spus, e greu să joci șase sau șapte oameni meci de meci. Am venit după o deplasare foarte lungă, foarte obositoare, de la Iași, unde am câștigat cu o diferență mai mare de goluri. Asta este realitatea. Îmi pare rău pentru oamenii care ne susțin și sunt trup și suflet aici, alături de noi. Mergem înainte și asta este diferența în acest moment. Ne așteaptă două meciuri, unul la Sighișoara și altul la Cluj. După cum bine se știe am pierdut cu aceste echipe acasă, dar mergem să luptăm până la ultima picătură de energie. Aceștia câți suntem, o mână de oameni, ne înțelegem foarte bine și acest lucru mă bucură. Cred că s-a văzut acest lucru, pentru că noi am luptat în fiecare meci!”, a declarat Bahan.

CSM Reşiţa: Vuiţa, Blagoe, Tănasă, Bahan (9 goluri), Radosavlevici, Heimbach (1), Negru Mircea (6), Bondoc (4), Ignat (3), Kirsch (1), Scurt (1), Gîrban (3), Dăneasa (3).

Urmează două deplasări dificile pentru reșițeni: pe 20 aprilie la Sighișoara și apoi pe 3 mai la Cluj, echipe care, cel mai probabil, vor promova în Liga Zimbrilor!

JCS-Ștefan Moraru