Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii rosso-neri s-au impus duminică, 26 martie, cu 44-27 (24-13) în partida cu CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu! Meciul s-a disputat în sala de sport a Liceului Teoretic „Traian Vuia” și a contat pentru etapa a IX-a din play-off. În urma acestui succes, Reșița a acumulat 15 puncte și se află pe poziția a patra în clasament!

„A fost un meci mai ușor, iar acum ne vom concentra pentru partida de la Iași, când vom întâlni tot o echipă mai modestă. Totuși, pentru toate formațiile deplasarea la Iași a fost un pic mai dificilă. Dacă reușit să obținem încă o victorie în următoarele două etape, în opinia mea, cred că suntem acolo unde ne-am propus. Acest meci cu Târgu Jiu a fost la discreția noastră, iar băieții au demonstrat că pot să joace fără să primească prea multe indicații. S-au descurcat foarte bine. S-a ratat destul de mult, cred că jucătorii au fost un pic relaxați!”, a declarat Radu Bote, antrenorul echipei.

Marius Bahan, autor a zece goluri, a spus la finalul meciului: „A fost o victorie facilă și putem spune că a fost un antrenament cu spectatori. A fost o diferență de scor foarte mare, deoarece noi am intrat motivați în joc încă de la început. Acest lucru l-am și discutat în vestiar, să dăm 100% din noi și să ne facem meciul ușor încă din primele minute. Asta s-a și întâmplat, am avut o apărare bună și drept urmare ne-am desprins imediat pe tabela de marcaj. Ne așteaptă meciuri dificile. Avem o deplasare lungă și dificilă duminică la Iași și cred că va fi obositor pentru noi. Încă avem probleme de lot, Kirsch și Scurt sunt accidentați. De asemenea, eu n-am fost 100% la acest meci, la fel și Lucian Ignat și sperăm să ne revenim cât mai repede. Sper să revină cât mai repede jucătorii accidentați, pentru că fiecare contează având în vedere numărul de handbaliști pe care-l avem în acest moment. După meciul de la Iași ne vom duela din nou cu Sighișoara și cu Clujul și trebuie să dăm totul din noi pentru a obține rezultate pozitive”.

CSM Reșița: Boban Vuița, Alexandru Blagoe, Ionuț Tănasă, Marius Bahan (10 goluri), Snezan Radosavlevici (1 gol), Raul Heimbach (6 goluri), Marian Negru (4 goluri), Marius Negru (6 goluri), Andrei Bondoc (4 goluri), Lucian Ignat (4 goluri), Antonio Gîrban (7 goluri) și Dragoș Dăneasa (2 goluri).

În partida următoare, handbaliștii reșițeni se vor deplasa pe 2 aprilie, la Iași, pentru jocul cu CS Politehnica.

JCS-Ștefan Moraru