Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a învins sâmbătă, 8 octombrie, cu scorul de 35-26, echipa CS Universitatea Craiova, în etapa IV-a a Diviziei A, Seria C! Rosso-nerii au un început perfect de campionat, cu trei victorii din tot atâtea meciuri și par a fi, din nou, favoriți la primul loc!

„Am început foarte bine, foarte motivați, am intrat ca să câștigăm. Acasă știți că facem o apărare aproape perfectă și îmi felicit colegii pentru atitudine și pentru determinare. Mă bucur că am câștigat din nou la o diferență destul de mare. Felicit colegii și staff-ul tehnic. În continuare vom trata meciurile la fel. Mulțumim publicului care a fost din nou alături de noi, să ne încurajeze, să ne împingă de la spate. Avem mare nevoie de ei și le mulțumim. Avem o etapă intermediară săptămâna asta, mergem joi la Târgu Jiu, după care duminică vom juca aici cu Oradea, echipa de liga a doua. Tratăm meciurile cu seriozitate 100 %, vrem să ne autodepășim și să creștem tot mai mult, să acumulăm experiența aceea de care avem nevoie, pentru că media de vârstă a echipei, știți foarte bine, este 21 de ani sezonul acesta”, a spus handbalistul Marius Bahan.

Tânărul Deniss Kirsch a adăugat: „A fost un început de meci foarte bun. Încă de la încălzire am vorbit că trebuie să jucăm determinaţi, pentru că nu poţi să intri doar în teren și să câștigi meciul. Ne-am mobilizat, am câștigat, totul a fost bine. Tot timpul am avut probleme cu craiovenii, ştim foarte bine sezonul trecut cum a fost. Din punctul meu de vedere, obiectivul este să creștem de la meci la meci, atât eu, cât și echipa”.

CSM Reşiţa: Boban Vuiţa, Alex Blagoe, Ionuţ Tănasă, Marius Bahan (6), Snezan Radosavlevici (1), Raul Heimbach (5), Marian Mitran, Mircea Negru (5), Marius Negru (2), Andrei Bondoc, Lucian Ignat, Deniss Kirsch (7), Rareş Scurt, Antonio Gîrban (2), Dragoş Dăneasa (2), Raul Bote (5).

În etapa a V-a, Reșița va juca pe 13 octombrie, în deplasare, cu CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu.

JCS-Ștefan Moraru