Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbalistele junioare II de la Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reșița, antrenate de prof. Lucia Moruț, au învins duminică, 13 martie, cu scorul de 39-25, formația LPS Banatul Timișoara! În clasament, reșițencele de la J2 sunt lidere, cu 53 de puncte, pe locul secund se află AHCS Cîțu Timișoara cu 51, iar pe trei este LSP Banatul, cu doar 30 de puncte!

În Grupa Valoare a junioarelor I, Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reșița a pierdut sâmbătă, 12 martie, scor 30-35, partida cu CS Marta Baia Mare. Junioarele I ocupă în momentul de față locul 3, cu 4 puncte acumulate.

„LPS Banatul este o echipă bună și întotdeauna ne-am bătut cu această echipă, dar nu mi se pare o surpriză că am câștigat acest meci, având în vedere faptul că eu știu cât muncesc cu aceste fetițe și cât sunt ele de serioase. Această echipă de junioare II pe care o antrenez este calificată în turneul final de pe locul I, cu maximum de puncte, cu toate că mai avem un meci de disputat în deplasare. Șase dintre fetele de la junioare II joacă și la junioare I și de aproximativ o lună de zile îmi lipsește una dintre cele mai bune jucătoare ale mele, Slageana Radosavlevici. Sunt foarte bucuroasă să văd că am ajuns la un nivel înalt cu aceste fetițe de la junioare I și II, având în vedere că un an și jumătate nu am participat în campionat din cauza pandemiei. Le mulțumesc spectatorilor care vin în număr mare la meciurile noastre că au făcut o atmosferă foarte frumoasă. Consider că aceste fete au făcut minuni până în momentul de față, pentru că să nu uităm că ni se cer ani de vârstă la junioare I, iar noi avem în echipă handbaliste cu doi sau trei ani mai mici. Cu junioarele II aș dori să ajung pe unul dintre locurile 1-8 pe țară”, a declarat profesoara Lucia Moruț.

JCS-Ștefan Moraru