Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Talentatele handbaliste junioare I de la Liceul Teoretic „Traian Vuia” din Reșița și-au mai trecut în cont încă o victorie, 37-29, cu LPS Banatul Timișoara. La o zi după această victorie cu LPS Banatul, junioarele II de la Traian Vuia au obținut un succes cu scorul 46-19, în deplasare, cu Unirea Sânnicolau Mare!

„Un meci cu o echipă foarte bună, să nu uităm că la LPS Banatul sunt aduse fete de la încă două cluburi. Noi suntem un club mic, dar cu pretenţii. Mă bucur foarte mult că am învins această echipă, au şi handbaliste născute în 2003, noi nu avem fete aşa mari. Eu folosesc junioarele II şi cu junioare I aflate în primul an. Mă bucur foarte mult pentru această victorie clară, le felicit din tot sufletul pe aceste fete minunate. Să nu uităm că am stat un an şi jumătate, perioadă în care puteam ajunge la un turneu semifinal sau chiar final. Le mulţumesc suporterilor, care au venit în număr mare alături de noi”, a declarat profesoara Lucia Moruţ.

Talentata handbalistă Alexandra Ştubei-Gârboni a spus: „În primul rând, mulţumim pentru toată susţinerea părinţilor şi a prietenilor. Şi mulţumim profesorilor Lucia şi Cornel Moruţ pentru tot ce ne-au învăţat. Acest meci a fost într-adevăr unul greu, cu o echipă bună. Adversarele au fost mai mari decât noi, 2003-2004, dar am reuşit să le ţinem piept şi să obţinem o victorie foarte frumoasă. Un lucru dureros pentru noi este că nu vom mai avea susținerea publicului, pentru că suporterii au un rol foarte important, dar nu avem ce face, mergem înainte”.

 JCS-Ștefan Moraru