Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Valoarea totală a premiilor ce urmează a fi acordate se ridică la 8.000 de euro. Aflată la a treia ediţie, competiția Respo City, ce are ca principal scop reamenajarea Halei Minda din Reşiţa, se desfăşoară până pe 10 aprilie şi se adresează tuturor studenţilor la Arhitectură şi Urbanism din ţară!

Proiectele viitorilor arhitecţi, de revitalizare a acestui obiectiv de patrimoniu industrial local, trebuie să includă şi un centru de reciclare al deşeurilor şi al echipamentelor electrice şi electronice, precum şi alte facilităţi pentru desfăşurarea viitoarelor manifestări culturale şi educative. După evaluarea proiectelor depuse de către un juriu de specialitate, finaliştii vor fi cunoscuţi pe data de 16 aprilie. Câştigătorii vor fi premiaţi în cadrul unei gale ce va avea loc la sfârşitul lunii aprilie.

Valoarea totală a premiilor ce urmează a fi acordate se ridică la 8.000 de euro. Astfel, pentru locul întâi, premiul este de 5.000 de euro, locului secund îi este acordată suma de 2.000 de euro, iar locul trei este premiat cu 1.000 de euro. Concursul beneficiază de sprijinul Primăriei Reșița şi al universităților de arhitectură din România.

JCS-Nicoleta Moraru