Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Galeria CSM Reșița sare în ajutorul lui Alexandru, care se luptă cu o boală nemiloasă! Cei care doresc să doneze și vin la meciul CSM Reșița – Șoimii Lipova, o pot face la masa cu materiale a galeriei, din incinta stadionului din Valea Domanului!

„Grupul de suporteri Guardia Ultra și cei ce suntem în jurul acestei grupări am ales, văzând cazul lui Alexandru, să ne implicîm activ. Promovăm cazul lui pentru a aduna cât mai mulți oameni care pot să-i ajute familia. La meciul cu Șoimii Lipova, gruparea noastră a pregătit o urnă specială unde se pot strânge donații pentru Alexandru. El face parte din comunitatea noastră, având vise și speranțe care au fost spulberate de aceasta boală nemiloasă. Îi invitam pe toți iubitorii fotbalului reșițean alături de noi la acest meci important, dar și pentru a dona pentru cazul tânărului. Donații se poate face și în contul bancar ce se regăsește în postarea publicată pe pagina de Facebook Guardia Ultra!”, a declarat Alex Horvath, membru al Guardiei Ultra.

Am urmărit la o televiziune locală cazul tânarului Alexandru, ținut la pat de o boală, care nu îi permite să desfașoare nicio activitate fizică. Singurul confident si sprijin real este mama acestui tânăr, care pe lângă lupta pe care o duce pentru a-i asigura lui Alexandru toate cele necesare pentru a avea o viață normală, se luptă să strângă o sumă de bani pentru o operație, care l-ar putea ajuta pe Alexandru să spere din nou la o viață normală. Alexandru este un reșițean, un membru al comunității și are nevoie de ajutorul nostru. În 2006, în timp ce era student la Universitatea de Medicină din Arad, a acuzat o durere și a mers la control. Acolo doctorii au descoperit că tănărul suferea de scleroză multiplă, boală cu care se luptă încă de pe atunci. Odată cu acest diagnostic și multe vise s-au spulberat pentru Alexandru, însă dorința de a învinge și a lupta până la capăt arătată de tânăr și familia lui ne-a impresionat. Operația cu celule stem la care familia reșițeanului speră costă 50.000 de euro, bani pe care mama baiatului nu îi deține și apelează la ajutorul comunității și tututor celor care doresc să doneze pentru această cauză. Astfel, sâmbătă, 13 mai, la meciul cu Șoimii Lipova, la măsuța cu materiale o să amplasăm și o cutie unde puteți dona bani pentru Alexandru. Suma strânsă o să fie predată duminică familiei!”, este mesajul postat de Guardia Ultra.

De asemenea, există și un cont disponibil unde se poate dona:

Titular: ASOCIAȚIA UNIȚI REUȘIM

IBAN: RO23RZBR0000060023897675

Valută: Lei

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod Swift banca: RZBRROBU

JCS-Ș.M.