Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSS Reșița a urcat pe podium alături de Dinamo și Steaua.

Bilanţ foarte bun pentru tinerii gimnaşti reşiţeni prezenţi la Campionatele Naţionale Şcolare. La competiţia de la Buzău au concurat toţi sportivii reşiţeni cu drept de participare în întrecerile de nivel şcolar, de la juniori III, nivelul I, până la vârsta senioratului. Şcoala reşiţeană de profil şi-a făcut datoria, spune antrenorul coordonator Robert Bălan, care se declară mulţumit de bilanţul grupării CSS Reşiţa. Tinerii gimnaşti din municipiul de pe Bârzava au adus acasă zece medalii, dintre care două de aur, una de argint şi şapte de bronz.

La juniori III, nivelul 1, Denis Titi a obținut medalia de bronz la inele, iar la nivelul 2, echipa Reșiței, formată din Andrei Titi, Robert Aioanei, Alexandru Puia și Albert Ilie, a urcat pe treapta a treia a podiumului, după Dinamo și Steaua. Robert Aioanei și-a mai trecut în palmares o medalie de aur la cal cu mânere, iar Andrei Titi şi-a adjudecat două medalii de bronz, la cal și sărituri. La juniori II, nivelul 3, Felix Simion a obținut aurul la paralele, iar în întrecerea seniorilor Ciprian Vișin a cucerit cinci medalii, dintre care patru de bronz și una de argint.

Mica vedetă a gimnasticii reşiţene, Andrei Titi, n-a prins cea mai bună zi, recunoaşte profesorul Bălan, care speră ca tânărul sportiv să fie la înălţime în cadrul următoarei competiţii majore, care e rezervată exclusiv juniorilor III. Campionatele Naţionale Şcolare de Juniori III vor avea loc tot la Buzău, în perioada 11-13 mai.