Gimnaștii reșițeni se întorc cu 22 de medalii de la Campionatele Naționale - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Gimnaștii reșițeni de la CSM și CSȘ au ajuns până la urmă la Campionatele Naționale pentru seniori, juniori I și II, desfășurate la Ploiești, de unde s-au întors cu 22 de medalii!

Participarea acestora a fost incertă pentru că, înaintea competiției, în lotul reșițenilor a apărut un caz de coronavirus și deplasarea la concurs a fost, inițial, anulată. Dar testele au fost reluate, iar rezultatele au ieșit negative. Așadar, reșițenii au putut participa la competiția de la Ploiești, iar rezultatele obținute de sportivii pregătiți de Robert Bălan și Alexandru Avram au fost foarte bune. La finalul concursului, palmaresul CSM și CSȘ Reșița s-a îmbogățit cu încă 5 medalii de aur, 6 de argint și 11 de bronz.

„A fost foarte obositor, ţinând cont că imediat ce am ajuns, am intrat direct în sala de antrenament, după care au urmat două zile de concurs foarte grele. În urma finalelor, Reşiţa a reuşit să obţină un număr de 22 de medalii, un total pe care, sincer vă spun, eu nu l-am avut în obiective, având în vedere acest an atipic pentru pregătire. Am avut sportivi de la CSM Reşiţa care au avut evoluţii foarte bune. La seniori, Robert Pașca a obţinut şase medalii: una de aur, două de argint și trei de bronz. El a fost foarte aproape de locul I la individual compus, dar ne-am bucurat şi pentru locul doi, ţinând cont că el a avut o ratare la bară fixă. Raul Șoica a cucerit două medalii de bronz, iar Gabriel Țîțaru a obţinut un bronz. Un total de 9 medalii pentru sportivii de la CSM Reşiţa. Sportivii mai mici, de la CSS Reşiţa, au obținut și ei evoluţii foarte bune. În principiu, au participat reşiţenii componenţi ai lotului de juniori, iar pe lângă ei a fost prezent şi Drăgulescu, care este la club. Să îi luăm pe rând: Felix Simion a câștigat șase medalii, trei de aur, două de argint și una de bronz, Robert Aioanei a cucerit patru medalii, una de aur, una de argint și două de bronz, iar Andrei Titi a luat un argint şi un bronz. De asemenea, Richard Drăgulescu, urmându-l probabil pe tatăl său în viitor, a cucerit o medalie de bronz”, a declarat antrenorul Robert Bălan.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Robert Bălan