Caraş-Severin, Romania


REŞIŢA – Competiţia va avea loc în Sala Sporturilor din municipiul Buzău, în perioada 20-22 mai a.c. Gimnaştii de la Clubul Sportiv Şcolar Reşiţa vor participa la începutul săptămânii viitoare la întrecerile Campionatului Naţional al juniorilor IV, sportivi cu vârste cuprinse între 9 şi 11 ani. Pentru participarea la această competiţie, reşiţenii au făcut o verificare utilă la un concurs organizat la Sibiu, un minicampionat naţional, la care au fost prezenţi gimnaşti de la toate cluburile sportive şcolare din ţară.

Într-un clasament pe echipe, CSS Reşiţa s-a situat pe locul al treilea, după gimnaştii din Buzău şi Sibiu. După cum ne spunea prof. Robert Bălan, aceiaşi şase gimnaşti reşiţeni vor fi prezenţi şi săptămâna viitoare, la Buzău, la Campionatul Naţional al juniorilor IV, individual şi pe echipe. CSS Reşiţa mizează pe următorii sportivi: Alexandru Blagoe, Fabian Panacea, Casian Mitrik, Cristian Izvernari, Alexandru Pinte şi Mihai Vlad. Robert Bălan şi Cristian Balinţ vor fi prezenţi la întrecere în calitate de arbitri.

„Sunt sportivi de perspectivă, pe care trebuie să ne bazăm pe viitor şi credem că prin aceste concursuri vor căpăta experienţă pentru viitoarele întreceri. La Buzău ne-am propus să facem un concurs bun şi să repetăm rezultatul de la şcolare, unde am fost pe podium“, a spus Robert Bălan.

Luni, 20 mai va fi acomodarea, marţi, 21 mai – concursul individual şi pe echipe, iar miercuri, 22 mai sunt programate finalele pe aparate, la juniori IV, nivel 2.