Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Din donaţii, Asociaţia „Cuib de Vise“ vrea să încalţe cu ghetuţe cât mai mulţi copii. Campania se derulează până pe data de 15 noiembrie!

Voluntarii asociaţiei vor să ajute ca, în această iarnă, cât mai mulţi micuţi să aibă o pereche de ghetuţe călduroase. Până la mijlocul lunii noiembrie, cei ce vor să contribuie pot să contacteze voluntarii asociaţiei sau se pot prezenta la sediul Asociaţiei „Cuib de vise“ din strada Ardealului nr.8, din Caransebeş, pentru a afla mărimea, sexul copilului precum şi unde vor ajunge ghetuţele cumpărate.

„«Ghetuțe cu suflet de copil» este o campanie prin care noi, cei de la Asociația «Cuib de Vise», dorim să încălțăm cât mai mulți copilași care nu au posibilități pentru achiziționarea unor ghetuțe, specifice sezonului rece. Pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru, al tuturor. Fiecare dintre voi care doriți să cumpărați o pereche de ghete pentru un copilaş, sunteți rugați să ne scrieți, iar voluntarii din cadrul asociației vă vor distribui o mărime și sexul copilașului, pentru a ști exact unde se îndreaptă ghetuțele cumpărate de voi. Vă așteptăm pe toți să veniți alături de noi pentru a face cât mai mulți copilași fericiți. Numărul de telefon unde să cereți mărimea este 0732665298“, au precizat reprezentanţii asociaţiei caransebeșene.

JCS-Nicoleta Moraru