Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Unul dintre ei ar fi fost bătut cu pumnii şi picioarele, celălalt s-ar fi trezit cu mâna-n gât, acuzaţi fiind vecinii nemulţumiţi că n-au fost invitaţi la paranghelie. Gemenii, reclamaţi la 112, au fost amendaţi că s-au distrat prea tare…

Deşi pare un nume liniştit, cel al străzii Turturelelor din Reşiţa, în seara de duminică, 19 ianuarie n-a fost deloc aşa, pentru că, precum notează jandarmii, unii au îndrăznit să-şi serbeze ziua de naştere fără să invite şi vecinii.

Un apel la 112, dat în jurul orei 21.20, de o femeie, raporta o altercaţie între vecinii cu pricina. „Echipajul de intervenție s-a deplasat la fața locului, unde, în urma declarațiilor făcute de persoanele implicate, a reieșit faptul că numiții C.D. (cea care a sunat la 112 – n.r.) și C.I., mamă și fiu, i-au agresat pe cei doi frați gemeni, vecinii lor, care își serbau ziua de naștere, pe motivul că au dat muzica prea tare şi că nu sunt invitați si ei. Agresorii, după ce l-au lovit cu pumnii și picioarele pe unul dintre frați, iar celui de-al doilea i-au băgat mâna în gât, au anunțat forțele de ordine, sesizând faptul că au probleme cu vecinii. La fața locului s-a încercat să se ia legătura cu cei care au făcut sesizarea, dar aceștia aveau ușa locuinței închisă. În jurul orei 3.30, din nou doamna C.D. a sunat să reclame faptul că vecinii săi tulbură ordinea publică. De această dată, cele sesizate s-au confirmat, iar cei doi frați au fost sancționați cu 1.000 de lei fiecare și verişorul lor cu 200 de lei“, informează jandarmii cărăşeni.

JCS-A.M.