Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – După ce a renunțat la jumătate din echipă, conducerea CSM Reșița a reușit un prim transfer în această iarnă. Atacantul Gabriel Dodoi, de la FC Rapid, va fi împrumutat până în vară la gruparea din Valea Domanului.

Dodoi semnase în vară cu gruparea bucureșteană, după ce jucase, tot sub formă de împrumut, la Pandurii, aparținând inițial de CFR Cluj. Jucătorul în vârstă de 21 de ani nu a prins însă prea multe minute în echipa lui Daniel Pancu, odată cu aducerea lui Labeau și Roskopf, astfel că a intrat pe teren în doar șase partide din actuala stagiune.

În sezonul precedent, Dodoi s-a numărat printre cei mai activi jucători ai Pandurilor, pentru care a jucat în 10 partide, timp în care a punctat de 5 ori. În acest sezon de Liga 2, Gabriel Dodoi a fost utilizat de Daniel Pancu la Rapid doar 156 de minute. În cele şase meciuri în care a intrat pe teren, cu Farul (0-0), ASU Poli (1-0), CSM Reşiţa (2-1), Viitorul Pandurii (1-2), Metaloglobus (0-0) şi ”U” Cluj (1-1), atacantul a fost titular doar cu Farul.

În cariera sa, Gabriel Dodoi a evoluat pentru Pandurii Târgu Jiu (Liga 1 şi 2), CFR Cluj 2 (Liga 3), Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (Liga 1) şi Rapid (Liga 2).

Dintre cei plecați de la Reșița în această iarnă, Dragoș Săulescu a semnat cu Poli Timișoara, echipă la care este antrenor principal un alt reșițean, Octavian Benga, cel care l-a adus la Reșița pe Săulescu. Atacantul a înscris în prima parte a acestui sezon cinci goluri pentru rosso-neri.

CSM Reșița se va reuni în Valea Domanului pe data de 10 ianuarie.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: FC Rapid