Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Locuitorii cartierului reșițean Govândari i-au putut vedea azi la lucru pe băieții de la secțiile de fotbal și handbal ale CSM Reșița. Însoțiți de primarul Ioan Popa, au sădit, pe spațiul verde dintre liniile de tramvai, plante perene aduse din Olanda!

Primarul spune că se vrea ca săptămâna aceasta să se ajungă până la Victoria, iar săptămâna viitoare până la Intim. Totodată, Ioan Popa s-a arătat mulțumit de prestația fotbaliștilor cărora, întâmplător sau nu, în ședința de consiliu local de azi, li s-au mărit salariile ca urmare a promovării în liga a doua.

„Cei 2 kilometri, între liniile de tramvai, vor fi acoperiți cu peste 120.000 plante perene de diverse culori. Suprafața totală de zonă verde va fi de 20.000 de metri pătrați. Liniile de tramvai vor fi și ele înconjurate de culoare, pe fiecare bandă se va planta sedum, o plantă decorativă utilizată tot mai mult pentru înfrumusețarea spațiilor publice din orașe europene. Inițiativa sportivilor noștri este una lăudabilă și le mulțumim pe această cale. Pentru a transforma Reșița într-un oraș modern este nevoie de implicarea, sprijinul și grija tuturor reșițenilor!”, a spus primarul Ioan Popa.
FOTO: PRIMĂRIA REȘIȚA