Fotbalistele vor a treia victorie consecutivă - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Fetele din Banat au obținut cea de-a doua victorie consecutivă în deplasare, de această dată pe terenul formației Sporting Lugaș, scor 3-2. ACS Banat Girls se află pe locul 6, cu 9 puncte acumulate.

„Am reușit să legăm a doua victorie consecutivă din acest campionat în deplasarea de la Oradea. Mă bucur foarte mult pentru aceste succese, iar ultima deplasare a fost una destul de dificilă. În ciuda accidentărilor și a fetelor suspendate, am reușit să ne mobilizăm și am introdus și trei junioare în teren. Una dintre ele a reușit să și marcheze, este vorba despre Andreea Stoicheci. De asemenea, aș dori să spun că norocul a fost de partea noastră la acest meci. Mă bucur că am ieșit victorioși dintr-un meci plin de emoție. Țin să le felicit pe fete și trebuie să tragem tare pentru a lega a treia victorie consecutivă. Vom întâlni sâmbătă, de la ora 13, formația CS Ineu, joc care se va disputa pe terenul sintetic din Valea Domanului”, a declarat Daniel Amariei, antrenorul echipei ACS Banat Girls Reșița.

Președintele echipei reșițene, Daniel Surdu, a spus: „Fetele au dat dovadă de o mobilizare extraordinară având în vedere faptul că în teren am avut trei junioare. Problemele noastre de lot de la ora actuală sunt destul de mari, deoarece avem încă patru fete accidentate. Consider că am făcut o figură extraordinară la meciul de la Oradea și sunt foarte bucuros că una dintre junioare a marcat un gol foarte spectaculos și totodată foarte important pentru echipă”.