Quantcast
Fotbalistele junioare, locul I la Cupa Primăverii - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa de junioare din cadrul ACS Banat Girls Reșița a reușit să obțină zilele trecute locul I la Cupa „Primăverii”, competiție amicală care a avut loc în localitatea Jebel. La startul turneului s-au înscris trei echipe: Vest Sport Academy Timișoara, ACS Banat Girls Reșița și Școala Generală Jebel.

Rezultatele turneului au fost: Banat Girls – Sc. Gen. Jebel 4-1 (golurile reșițencelor au fost marcate de Cristina Bocean, care a înscris o dublă, de Irina Oșan și Larisa Jura), Șc. Gen. Jebel – Vest Sport Academy 1-2 și Vest Sport Academy – Banat Girls  0-1 (singurul gol al meciului a fost înscris de Ștefania Miruna Molea).

„Competiția, chiar dacă s-a adresat fetelor fotbaliste sub 15 ani, atât noi, cât și Vest Sport Academy, am folosit jucătoare cu 2 sau 3 ani mai mici. Am făcut acest lucru deoarece ne dorim să formăm o echipă competitivă pe o perioadă de timp cât mai lungă. De asemenea, sunt fericit că am reuști să înscriem cinci goluri și am primit doar unul. Cu toate că nu s-au acordat premii individuale, aș putea să o remarc pe Cristina Bocean, care în opinia mea, a fost cea mai bună jucătoare a turneului. Aș dori să-i mulțumesc celui care mă ajută cu aceste fete și aici mă refer la antrenorul secund Daniel Popescu. De asemenea, această deplasare nu ar fi fost posibilă fără ajutorul acordat de Viorel Bașag și de Marian Zuza. Nu în ultimul rând aș dori să le mulțumesc părinților fetelor, care ne sunt alături și ne acordă încredere. Sperăm să atragem la clubul nostru cât mai multe fete, atât din Reșița, cât și din județul Caraș-Severin. Urmează pentru noi un turneu destul de puternic, care se va desfășura în perioada 6-7 aprilie, la Oradea. Acolo vom întâlni formațiile Becicherecu Mic, Juventus Timișoara, Sportung Lugas Oradea și Piroș Security Arad. Din cele patru meciuri, obiectivul nostru este să obținem șase sau șapte puncte. Consider că progresul nostru este destul de vizibil, având în vedere că această echipă de junioare este înființată de doar câteva luni, iar unele fete au început să practice fotbalul de puțin timp”, a declarat Iulian Alexandru Mitru, antrenorul principal al echipei de junioare a ACS Banat Girls Reșița.