Caraş-Severin, Romania

BOCŞA – Fostul primar al oraşului Bocşa, Emanuel (Manu) Dănilă, a fost găsit în locuinţa sa fără suflare, împuşcat. Soţia a fost cea care a făcut descoperirea macabră în jurul orei 8.29 şi cea care a alertat autorităţile prin 112!

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din Bocșa, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului. Echipajul Serviciului de Ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului. De asemenea, la fața locului a fost găsită o armă de vânătoare. În acest moment, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin se află la fața locului în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul. Din verificările efectuate până în prezent, arma de vânătoare este deținută legal de bărbatul în cauză. Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului“, informează poliţia judeţului.

Despre cel care a câştigat poziţia de primar al Bocşei anul trecut, cu un scor zdrobitor, Marcel Vela, preşedintele PNL Caraş-Severin, a transmis câteva cuvinte: „Camaradul nostru, Emanuel Dănilă, Manu de la Bocșa, astăzi s-a ridicat la Cer prin voinţa lui. Este un gest tragic şi disperat, într-o lună a durerii şi a patimilor, generat de o depresie post Covid, din cauza căreia a şi demisionat din funcţia de Primar. Era un om bun şi harnic, un coleg sincer şi devotat, un spirit liber şi un rebel frumos. Condoleanţe familiei îndurerate, alături de care noi, Filiala PNL Caraş-Severin, vom fi mereu! Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească!“.

JCS-A.M.