Flight Festival, cel mai mare din Vestul ţării, se apropie - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

VEST – Evenimentul care are loc în perioada 2 – 4 septembrie la Aerodromul Cioca din Timișoara aduce în fața publicului o serie de artiști îndrăgiți din mai multe țări!

JP Cooper, Sigala, Dubioza Kolektiv și Sigma (dj set) sunt doar câteva dintre numele cunoscute care vor urca pe scena Flight Festival.

John Paul Cooper a devenit cunoscut în lumea întreagă pentru hitul Perfect Strangers. Anul acesta artistul a lansat un nou album intitulat „SHE”.

Sigala, pe numele său adevărat Bruce Fielder, a debutat cu single-ul „Easy Love”, care conține un sample din melodia a „ABC” de la Jackson 5,iar printre colaborările sale recente se numără și cele cu Ella Henderson, Becky Hill, James Arthurs și Rita Ora.

Dubioza Kolektiv au cucerit România mereu. Muzica lor, recunoscută ca o adevărată „voce” a Bosniei, a atras deja atenţia unor canale media de renume ca BBC şi Time Magazine.

Sigma este un duo britanic care au devenit cunoscuți datorită piesei Nobody to Love, care a ajuns până pe prima poziție a topului britanic, urmată de un alt hit alături de Paloma Faith, numit „Changing”.

Carla’s Dreams, Zdob și Zdub, Subcarpați, Dirty Nano, EMAA, The Motans, Grasu XXL și Spike nu vor lipsi de pe scena festivalului. Pe lângă artiștii de pe scena principală, ediția din acest an a Flight Festival aduce încă două scene, Sky Stage și Wings Stage.

Potrivit organizatorilor, la scena Sky, amatorii de muzică electronică pot asista la o serie de seturi techno și house susținute de Bila, Cally, Cap, Cosmjn, Dan Andrei, Gescu, Herodot, Lizz, Naarc, Nu Zău, Petre Inspirescu, Prichindel, Sepp, Suciu și VLF.

La scena Wings, amatorii de muzică retro vor avea parte de seturi cu Kuky, Alex Anca, Happy Flow, Sniper, Alex Erdodi, Alin Vlăducu, Alex Icleanu și ZoleeVee.

Nu pierde cel mai tare festival al verii din Vestul ţării: Flight Festival!

Detalii aici