Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Directorul Cristi Bobar, antrenorul Flavius Stoican și căpitanul Alin Dudea au prefațat într-o conferință de presă partida cu CSA Steaua, de sâmbătă, de pe stadionul din Valea Domanului! 

„Ne așteaptă un meci foarte important pentru noi, chiar dacă se întâlnesc două echipe susținute financiar din bani publici și nu au drept de promovare. Cred că va fi un meci foarte deschis, ambele echipe își vor dori victoria și vreau să precizez că fără acești bani publici ar dispărea fotbalul și sportul din România în proporție de 80%. Ar fi ideal să avem un investitor, dar în momentul de față este greu de găsit. Acest meci cu Steaua creează emulație în oraș, deja s-au vândul 2700 de bilete, iar suporterii CSA-ului au cumpărat 500 de bilete. Noi puteam să le punem la dispoziție doar 5% din capacitatea stadionului, dar dacă tot vorbim de suporteri pe stadion ce-ar fi să-i și lăsăm să intre la meci. Adică vrem suporteri la stadion, dar pe de o parte dacă se poate să-i blocăm. Nu suntem de acord cu acest lucru și vrem să fie un spectacol deschis în tribune!”, a spus Cristi Bobar, directorul CSM Reșița.

Antrenorul Flavius Stoican privește cu încredere acest meci cu Steaua, chiar dacă nu se va putea baza pe doi fotbaliști de bază. „Ne așteaptă o partidă importantă pentru evoluția noastră pe mai departe și vrem să ne vedem nivelul. Vom face tot ceea ce va depinde de noi pentru a câștiga acest meci, pentru a ne consolida în primul rând poziția noastră din clasament. Obiectivul nostru este să rămânem în Liga 2, dar cu o victorie putem avea perspective mult mai îndrăznețe. Am încredere în toți jucătorii care vor intra în teren, chiar dacă vom fi lipsiți de aportul a doi jucători importanți, mă refer aici la Erico da Silva și Mediop. Rimovecz rămâne cu semnul întrebării. În rest, suntem dornici să jucăm, suntem optimiști și sunt convins că publicul ne va susține pe toată durata partidei. În cazul unei victorii nu va fi doar bucuria noastră și a jucătorilor, ci a întregului oraș”.

Căpitanul Alin Dudea are deja o experiență în partidele importante, deoarece el a mai evoluat împotriva Stelei pe când juca la Dinamo. „Întâlnim o echipă bună, cu experiență, care are cel mai bun atac din Liga 2. Ne-am pregătit pentru acest meci o lună și jumătate și sperăm să facem o figură frumoasă. Așteptăm meciul cu entuziasm și încredere. Pentru astfel de meciuri ne pregătim, pentru jocuri care aduc la stadion foarte mulți suporteri și sper că va fi un spectacol atât în tribune, cât și în teren.”, a spus și Dudea.

JCS-Ștefan Moraru