Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița este neînvinsă în acest start de campionat, iar succesul cu 3-2 cu FC Bihor Oradea face ca echipa din Valea Domanului să fie pe primele locuri în Liga 2. Antrenorul Flavius Stoican a avut și doi jucători pe care i-a remarcat în acest meci, pe Moussa și Haită, pe lângă faptul că a lăudat evoluția întregii echipe!

„A fost o partidă grea, mult mai grea decât cea din Cupa României, deoarece cei de la FC Bihor Oradea au vrut să-și ia revanșa. Ceea ce este important este că noi am continuat parcursul bun pe care l-am început în acest campionat și nu numai. Suntem neînvinși dinainte de play-out-ul din campionatul trecut. Mergem pe aceeași linie și ne bucurăm foarte tare pentru această victorie. Am obținut un succes împotriva unei echipe care greu pierde puncte acasă. Pot spune că am fost inspirat cu introducerea lui Moussa Samake, la fel cum am fost și la meciul cu Steaua. Este un jucător care-și face simțită prezența atunci când intră pe teren și mă bucură foarte tare acest aspect. Toți jucătorii au avut o evoluție foarte bună atât în acest meci, cât și la meciul din Cupa României. Jucătorii care au venit de pe bancă au avut realizări, mai ales Moussa care a și marcat.”, a declarat Flavius Stoican.

Antrenorul l-a evidențiat și pe Florian Haită, care marchează pe bandă rulantă în acest început de sezon. Noul „decar” din Valea Domanului a fost adus pentru a suplini plecarea lui Marian Drăghiceanu și se pare că s-a integrat foarte bine în echipa reșițeană.Florian Haită are deja trei goluri în Liga 2 în cinci meciuri, plus a marcat și în meciul din Cupa României. Este un fotbalist în care eu cred foarte mult și are un potențial enorm. Este într-o formă foarte bună, dar nu este încă la capacitatea lui maximă, dar este bine că are realizări și sper că va avea încredere în continuare în forțele lui. Este un jucător foarte talentat.”, a mai precizat Stoican.

Urmează o perioadă de aproximativ două săptămâni de pauză competițională. Abia pe 14 septembrie Reșița va juca următorul meci în Liga 2, cu Csikszereda, una dintre cele mai bune formații din acest început de campionat. Până atunci, echipa rosso-neră va juca un amical cu UTA Arad, formație ce evoluează în Superligă. Amicalul se va disputa cel mai probabil în Valea Domanului. „Se va întrerupe campionatul odată cu convocările pentru echipa națională, iar în această perioadă vom avea un meci amical contra celor de la UTA Arad. Cel mai probabil acest joc se va desfășura vineri. Cât timp campionatul va fi întrerupt ne vom pregăti foarte bine pentru meciul cu Csikszereda din 14 septembrie, una dintre cele mai bune echipe din Liga 2. Amicalul cu UTA Arad cred că se va desfășura la Reșița, încă nu am stabilit acest aspect.”, a încheiat Stoican.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Sorin Mihancea