Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va juca sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 11, pe teren propriu, cu Progresul Spartac, în etapa a V-a a Ligii 2!

Elevii lui Flavius Stoican vin după punctul obținut în deplasarea de la Csikszereda Miercurea Ciuc (scor 1-1), fapt ce le-a crescut moralul jucătorilor, după spusele antrenorului. De cealaltă parte, Progresul Spartac trece printr-o perioadă mai dificilă decât cea prin care trece Reșița, nu a acumulat puncte, se află pe ultimul loc și are doar un gol înscris în patru jocuri disputate.

CSM Reșița va trebui să profite de forma slabă a Progresului Spartac, pentru că urmează două partide dificile. Rosso-nerii vor juca pe 16 septembrie, în deplasare, cu CS Corvinul Hunedoara (locul 2) și pe 23 septembrie, acasă, cu Concordia Chiajna (locul 5).

„Meciul cu Progresul Spartac va fi unul pe care va trebui să-l câștigăm. Jucăm acasă, în fața propriilor suporteri și avem un moral bun. Dar trebuie să rămânem echilibrați, pentru că niciun meci nu este ușor. I-am urmărit pe cei de la Spartac și au o echipă care joacă fotbal, pasează și vor să aibă posesia mingii. Totuși, ținând cont de ceea ce am spus la început, că avem un moral bun și că jucăm acasă, trebuie să câștigăm această partidă. La capitolul probleme de lot aș putea spune că doar Ardei este accidentat. Este un jucător pe care eu îl aștept cu nerăbdare, deoarece este un talent al echipei noastre. În rest, nu avem probleme, doar mici incertitudini. Până la ora joculul cred că vom avea tot lotul valid.”, a declarat antrenorul Flavius Stoican.

În acest moment, Reșița ocupă locul 14 în clasamentul Ligii 2, cu 4 puncte, având golaveraj 3-7, înregistrând o victorie, un egal și două eșecuri.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: FK Csikszereda