Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Senatorul social-democrat cărășean Ion Mocioalcă a declarat că programul IMM Invest Plus intră în linie dreaptă și că au început înscrierile pe platforma online destinată programului (www.imminvest.ro)!

IMM-urile rămân o prioritate a PSD, a subliniat senatorul cărășean Ion Mocioalcă, explicând că această schemă de ajutor de stat va permite păstrarea locurilor de muncă, va asigura viabilitatea și va contribui la dezvoltarea activității IMM-urilor și a întreprinderilor beneficiare cu capitalizare de piață medie.

„Este vorba de 4 miliarde de euro, garanții de stat și granturi pentru investiții! Antreprenorii pot accesa Programul IMM Invest Plus prin componentele sale: IMM Invest România; Agro IMM Invest; IMM Prod; Garant Construct, Innovation şi Rural Invest. Schema de ajutor de stat poate fi accesată până la finalul anului. Maximul finanțărilor asigurate este de 10 milioane lei pentru proiectele de investiții pe beneficiar și de maximum 5 milioane lei pentru capital de lucru. Cele 800.000 de întreprinderi și IMM-uri reprezintă un veritabil motor economic național. Asigură 48% din cifra de afaceri la nivel național și 66% din profit“, a precizat senatorul Ion Mocioalcă.

JCS-A.M.