Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sala Sporturilor din Odorheiul Secuiesc a găzduit, miercuri seară, 8 februarie a.c., partida de handbal dintre H.C. Odorhei, din localitate, şi C.S. Caraş-Severin. Meci disputat în devans, contând din etapa a XV-a a Ligii Naţionale masculine, programată duminică, 12 februarie a.c., având în vedere programul internaţional al elevilor antrenorilor Aihan Omer şi Gligore Czari.

Deşi se spera într-un rezultat pozitiv, minim o remiză, CS Caraş-Severin a cedat la două goluri, 26-28, după un final dramatic. Din păcate, nu a reuşit să recupereze diferenţa stabilită la pauză, de şase goluri, 12-18, diferenţă menţinută până în minutul 45. Mai mult, în minutul 48, gazdele conduceau cu 26-19. Încet, încet însă, oaspeţii au revenit pe tabela de marcaj: 26-22 (min. 51); 26-24 (min. 53). Scor ce s-a menţinut până în minutul 57. Iar după cele 60 de minute de joc s-a consemnat 28-26, pentru localnici, victorie în urma căreia se menţin pe poziţia a III-a a clasamentului.

„Am plecat cu dorinţa de a câştiga, deşi ştiam că ne va aştepta un meci extrem de greu, a precizat prof. Aihan Omer. Am avut un început mai lent, ezitant, cu o repriză mai modestă, în faţa unui public entuziast. După pauză am reuşit să recuperăm din diferenţă, dar, din păcate, ne-am oprit la două goluri. A fost un final dramatic al unui meci în care fiecare dintre echipe putea avea câştig de cauză“.

Adaugă comentariu