Filipescu: Înainte, oamenii mergeau cu bicicleta la avarii! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Declarația directorului general AquaCaraș vine în contextul în care operatorul de apă și canalizare își reînnoiește parcul de utilaje. Pentru a nu se mai înregistra situații hilare, Gheorghe Filipescu a anunțat că, în luna august, în Caraș-Severin vor ajunge 86 de utilaje care vor fi distribuite unităților AquaCaraș. Totul prin fonduri europene în valoare de 7,5 milioane de euro!

„Când am venit în firmă, muncitorii mergeau la avarie cu bicicletele, care nici alea nu erau ale noastre, erau ale angajaților. Noi cheltuim foarte mult, vă dau un exemplu, avem avarie la Moldova Nouă, trimit din Reșița, ceea ce ne costă foarte mult. Preocuparea noastră, avem aprobare, s-a făcut deja licitația la minister, semnată, parafată, s-a declarat câștigătorul, în august vin 86 de utilaje noi în AquaCaraș, în valoare de 7,5 milioane de euro pe fonduri europene, ceea ce creează un confort extraordinar societății și UAT-urilor, puteau să facă și ceilalți dinaintea mea asta că au avut mult mai multe posibilități dar n-au făcut-o”, a spus Filipescu la Caransebeș, la întâlnirea cu asociațiile de proprietari din municipiu.

Cinci dintre aceste utilaje vor ajunge la punctul de lucru din municipiul de pe Timiș și Sebeș. „La Caransebeș vor fi 5 utilaje permanent, și am și gândit-o, o utilitară care transportă și muncitorii, cu ladă basculabilă și în spate o platformă care duce buldoexcavatorul, vidanjă, bobcat, toate. Și când vor veni, vor fi chemați primarul și șeful punctului de lucru AquaCaraș și vor prelua aceste utilaje, se poate folosi și primăria de ele, în funcție de necesități, pentru că societatea asta nu e a mea, e a UAT-urilor. Utilajele vor fi aici, nu le mai aduc de la Reșița”, a concluzionat directorul general al AquaCaraș.

JCS-R.M.