Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Junioarele III de la Liceul Teoretic „Traian Vuia” au obținut sâmbătă, 16 decembrie, al doilea succes din acest campionat și au învins, scor 30-17, Liceul cu Program Sportiv Târgu Jiu!

Fetele au reușit să câștige, chiar dacă din echipă a lipsit o jucătoare importantă. Totuși, formația reșițeană este încă în formare, iar acest succes din acest campionat reprezintă un plus de experiență și de moral pentru viitoarele partide.

„A fost un joc frumos, în care fetele noastre au dominat meciul de la început și până la sfârșit. Am remarcat o evoluție ascendentă a fetelor, iar lucrurile încep să se lege. Cu ocazia acestei victorii, le transmit fetelor că mi-au făcut cel mai frumos cadou de Crăciun. Acesta a fost ultimul meci din 2023, am intrat în vacanță, iar pregătirea o vom începe imediat după Sărbători, încă din primele zile ale lunii ianuarie. Am avut și o absență la acest meci, este vorba despre handbalista Bianca Belcea. La etapa locală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, în timpul unui joc, Bianca a căzut și și-a fracturat mâna stângă. Din păcate, șase săptămâni va trebui să ne descurcăm fără ea, dar cu siguranță că vom găsi soluții pentru ca lucrurile să funcționeze. Sperăm să-și revină cât mai repede. Mă bucură această victorie muncită, deoarece ne-a ridicat moralul.”, a declarat antrenoarea Eva Todoruț, de la Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reșița.

Urmează pentru junioarele III de la „Traian Vuia” jocul din deplasare cu Clubul Sportiv Școlar Sibiu, meci ce va avea loc pe 27 ianuarie. În acest moment, echipa pregătită de Eva Todoruț este pe locul 8, cu 4 puncte.

JCS-Ștefan Moraru