Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Gulaș la ceaun! Cu asta i-a îmbiat edilul Caransebeșului pe cei care au venit în Parcul Teiuș. Totul, pentru o cauză nobilă: dotarea Spitalului Municipal de Urgență cu un aparat performant.

După ce a testat gulașul, pentru a nu-l oferi pofticioșilor în necunoștință de cauză, Felix Borcean și-a pus șorțul și a trecut la servire, în spațiul amenajat de Rotary Club. „Îmi face plăcere să fiu alături de cei de la Rotary, să-i ajut să atragem oamenii să contribuie cu cât mai mult pentru spitalul din Caransebeș. Avantajul este reciproc, așa că-i invit pe cei care au poftă de un gulaș excelent, l-am și testat, dar care vor și să ajute cu o mică sumă spitalul”, a spus edilul, în timp ce manevra polonicul.

Inițiatorii acțiunii au fost cei de la Rotary Club Caransebeș, care împreună cu cluburi din Germania, Belgia și Olanda încearcă să dea o mână de ajutor spitalului. „Colectăm fonduri pentru achiziționarea unui bronhoscop și a două monitoare pentru funcții vitale la Pediatrie. Suntem susținuți de dl primar, se descurcă foarte bine, chiar mai bine decât noi, iar caransebeșenii sper să pună umărul, pentru că spitalul are mare nevoie de acest aparat”, ne-a spus și Agnes Ispas, din partea Rotary Club Caransebeș.

Cei care nu au gustat încă din gulaș o mai pot face și duminică, dacă merg la Serbările Cetății din Parcul Teiuș.