Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Reales în funcția de primar pentru un al treilea mandat, Felix Borcean le transmite caransebeșenilor că nu-i va dezamăgi nici de data asta!

Deși au fost ceva emoții, având parte de cel mai strâns scrutin electoral pentru funcția de primar de după 1989, dar și de contestații din partea contracandidatului liberal, Felix Borcean a câștigat un nou mandat de primar. Un mandat în care vrea să le dovedească cetățenilor din Caransebeș că nu s-au înșelat.

„Târziu, în această zi, la 24 de ore de la închiderea secțiilor de vot, simt nevoia să vă mulțumesc pentru reconfirmarea încrederii pe care mi-ați acordat-o în urmă cu 8 ani. Chiar cu mai puțin entuziasm, cu un scor extrem de strâns, vă voi dovedi în acest mandat că nu v-ați înșelat. Deși, de regulă, sunt un tip fair-play, nu pot să nu remarc lipsa de sportivitate a adversarilor mei, mijloacele antijoc și cerbicia cu care au abordat această competiție electorală. Cu toate acestea, binele și firescul au triumfat, zic eu, spre binele nostru, al tuturor. Pentru Mitică Rujan, în mod deosebit, rușine! În viață banii nu sunt totul, o luptă nu se termină mereu cu victorie, victoriile adevărate nu se cumpără, iar înfrângerile trebuie acceptate ca atare! Voi, caransebeșenii, ați ales inteligent! Un mare mulțumesc!”, a fost mesajul vechiului și noului primar după ce rezultatul alegerilor de la Caransebeș a rămas bătut în cuie.

De partea cealaltă, învinsul de duminică seara, liberalul Dumitru Rujan a precizat că a învățat multe din alegerile de duminică, mulțumindu-le celor care l-au votat: „Vă mulțumesc tuturor celor care ați avut încredere în mine și m-ați votat. Mulțumesc echipei PNL și oamenilor minunați care mi-au fost alături. Felix, te felicit! Rămâi primarul meu, iar eu deputatul tău, așa că oricând ai nevoie de sprijin pentru proiectele Caransebeșului ușa mea îți este deschisă.”

În cifre, rezultatele pentru funcția de primar arată astfel:

1. Felix Borcean (PSD) – 2984 de voturi (32.2%)

2. Dumitru Rujan (PNL) – 2897 de voturi (31,26%)

3. Bebe Pasere (independent) – 1.831 de voturi (19,76%)

4. Arin Ispas (ADU) – 827 de voturi (8,93%)

5. Stelian Cornea (AUR) – 390 de voturi (4,21%)

6. Marius Damian (independent) – 337 de voturi (3,64%)

Iată și componența viitorului Consiliu Local: PSD (6 locuri), PNL (6 locuri), PRO România (2 locuri), ADU (2 locuri), AUR (2 locuri) și Traian Pleșa (independent).

JCS-R.M.

3 Comentarii

  1. Daca caransebesenii ar fi fost asa de inteligenti precum spui, n-ai mai fi fost primar la ora asta. Acum oamenii pot calatori si se pot informa, pot face comparatie intre alte municipii si Caransebes, pot calatori pana la Resita ca sa vada ce se poate face in 4 ani, si daca tot te-au ales inseamna ca te merita.

    • Coco Flanel Reply

      Bai, mesmecane, daca aia din Balta si de la Nord n-ar fi fost atat de fomisti ca sa-i cumpere candidatul vostru liberal (ca vad ca esti mare fan Dunca) cu 200 de lei bucata, sub ochii politiei conduse de liberali, diferenta era mult mai mare. Semn ca asa cum sunt ei, cei mai multi dintre caransebeseni n-au cedat in fata glasului de sirena al marionetei lui Vela.

  2. Cetatean Reply

    “Felix Borcean: Caransebeșenii au ales inteligent!” – sa spuneti altceva ar fi stupid

Adaugă comentariu