Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – FC Progresul Ezeriș va juca miercuri, 17 august, de la ora 17:30, cu AFC Voința Lupac în Cupa României, pe stadionul Gloria!

După perioada de pregătire și a meciurilor amicale, acest prim joc oficial este și un test pentru ambele echipe pentru a vedea nivelul actual și ce mai trebuie să îmbunătățească.

„Întotdeauna vom aborda meciurile la victorie, la fel vom face și la acesta din Cupă. Chiar aștept cu nerăbdare acest meci, deoarece am lucrat foarte bine în această perioadă și sper ca tot ceea ce am acumulat până acum să se și vadă în joc. Va fi un meci pe care-l eu consider a fi un test, referitor la perioada pe care am petrecut-o cu echipa. Vom vedea dacă tot ceea ce am antrenat vom putea aplica și în timpul jocului. Aș mai dori ceva întăriri, dar în mare parte sunt mulțumit de lot și de cum au răspuns băieții la această perioadă care n-a fost una ușoară. De asemenea, nici de acum înainte nu va fi prea ușor, ba dimpotrivă. Din punct de vedere psihic va fi mult mai greu, ținând cont că încep meciurile oficiale. Am mare încredere în jucători și chiar pentru mine a fost o surpriză plăcută să întâlnesc asemenea caractere la Lupac. Consider că ei se pot exprima în joc așa cum ne dorim toți, la un nivel superior. Până la urmă, cred că majoritatea își doresc să ajungă să evolueze la un nivel superior, dar pentru a face acest lucru trebuie să joace foarte bine la nivelul la care suntem acum”, a declarat Lucian Dobre, antrenorul Voinței Lupac.

„Urmează primul meci oficial din acest sezon, pe stadionul Gloria, o arenă dragă mie. Încercăm să jucăm atât cât putem noi de bine, la nivelul la care suntem în acest moment. Avem o echipă puțin mai neexperimentată ca cea de la Lupac, dar ne vom juca șansa. Sper că va veni lumea la stadion și vom oferi un meci frumos. Sincer să fiu, suntem la un nivel destul de bun, dar nu suntem fix unde vreau eu. Sperăm să ne mai întărim cu câțiva jucători, deoarece avem o echipă foarte tânără. Vrem să-l aducem pe Sorin Careba de la Ripensia Timișoara și vom mai căuta câțiva jucători. Sper ca într-o săptămână să avem lotul definitivat. Totuși, sunt destul de mulțumit de ceea ce am la dispoziție acum. Meciul cu Lupacul este un test, vom vedea unde suntem, pentru că una este să joci în amicale și altceva este să ai meci oficial. După acest meci de Cupă vom vedea unde mai avem de lucrat și sper ca va fi un meci frumos, cu faze de poartă și să câștige echipa mai bună”, a spus și Dorian Arbănaș, antrenorul echipei Progresul Ezeriș.

JCS-Ștefan Moraru