Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – FC Caransebeş – Unirea Valea lui Mihai 2-1 (1-0), în Liga a III-a de fotbal, Seria a V-a.În ciuda vremii capricioase, câteva sute de spectatori au umplut sâmbătă, 31 martie, tribunele stadionului din Balta Sărată, care a găzduit întâlnirea dintre formaţia locală, FC Caransebeş, şi Unirea Valea lui Mihai, care a contat pentru etapa a XVIII-a a Seriei a V-a a Ligii a III-a. În plus, acesta a fost primul meci în care pe banca tehnică a gugulanilor a stat Romulus Ciobanu, cel care l-a înlocuit pe principalul Ion Ibric. Scorul a fost deschis în minutul 24, din penalty, dictat de centralul Adrian Costreie după ce Cura l-a „cosit“ în careu pe Staicu.

Lovitura de pedeapsă a fost executată spectaculos de Suru, în vinclul din stânga al porţii lui Szasz.

După pauză, oaspeţii au ieşit mult mai motivaţi de la vestiare, mutând jocul, minute bune, în jumătatea caransebeşeană de teren. Faza din minutul 78 s-a repetat în minutul 80, acelaşi Staicu centrând de pe dreapta, pe jos, Staicu, aflat la 8 metri, a avut timp să-şi aşeze balonul şi să trimită cu latul în plasa porţii lui Szasz. Iar când toată lumea aştepta fluierul de final, Morar a luat o fază pe cont propriu, a pătruns pe stânga, a centrat în careul caransebeşean, iar Ionescu a împins mingea în poartă.

FC Caransebeş: Viciu, Voicu (min. 86, Firoiu), Sangare Yacouba, Timar, Nemţescu, Suru, Poenaru (72, Văcărescu), Chirea (56, Feneş), Niţă (76, Şandru), C. Bârsan, Staicu; rezerve: Vulpescu, Ov. Bălan, Epure. Antrenori: Romulus Ciobanu, Liviu Achim.

Adaugă comentariu