Caraş-Severin, Romania

FĂGET – Flacăra Făget – FC Caransebeş 3-0 (2-0), în cadrul etapei a XVIII-a Ligii a III-a, Seria a IV-a. Scorul a fost deschis în minutul 38, când Flacăra Făget a beneficiat de un corner de pe dreapta; mingea a fost deviată de la prima bară, apărarea FC Caransebeş a ezitat, iar Briciu a profitat, a preluat pe piept şi l-a învins, cu un şut sec, pe Cioloca. Peste patru minute, tabeta de scor s-a modificat din nou, după ce Ştefanovici a recuperat un balon la centrul terenului, a avansat prin apărarea caransebeşeană şi, de la 14 metri, l-a executat pe Cioloca cu un şut plasat.

În primul minut al părţii secunde, gugulanii l-au trimis în teren pe Lepa în locul lui Owo, mutare ce a schimbat jocul oaspeţilor, care au ieşit mai agresiv la atac, în căutarea unui gol ce să-i readucă în meci.

FC Caransebeş a mai făcut o schimbare în minutul 66, Porcescu, jucător care, la numai un minut de la intrarea pe teren, scăpat singur spre poarta adversă, l-a luat la ţintă pe Ostafie.

Gugulanii au mai ratat două ocazii, în minutul 70, prin Mariţescu, şi în minutul 80, când acelaşi Porcescu a scăpat singur, frontal, însă, de la 16 metri, a tras direct în braţe lui Ostafie. Peste doar două minute, Flacăra Făget a stabilit scorul final, la primul şut pe poartă din repriza secundă, Daminuţă înscriind din lovitură liberă de la 22 de metri lateral stânga.

FC Caransebeş: Cioloca, Owo (min. 46, Lepa), Matei, Dodoacă, Doman, Beucă (12, Mariţescu), Suru, Ganea (77, Dragu), Balmău, Şandru, Văcărescu (65, Porcescu); rezerve: Teodorescu, Morar, Vătafu. Antrenori: Alin Paleacu, Vasile Mănescu, Dan Doran.