Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Vineri, 8 noiembrie a.c., au fost programate meciurile etapei a XII-a a Ligii a III-a de fotbal, ediția 2013/2014. În Seria a IV-a, cele trei reprezentante ale județului Caraș-Severin au evoluat în fața propriilor suporteri.

 Dar, din păcate, doar FC Caransebeș a reușit să-și valorifice avantajul terenului, câștigând derby-ul rundei. Pentru că a tranșat disputa cu F.C. Hunedoara, principala contracandidată la promovarea în eșalonul secund al fotbalului românesc, impunându-se cu scorul de 2-0 (1-0). Astfel, gugulanii pregătiți de antrenorul Alin Artimon s-au distanțat la trei puncte, în clasament, în calitate de lideri.

Apoi, Muncitorul Voința Lupac a cedat, la limită, în disputa cu Pandurii II Tg. Jiu, scor 0-1, iar A.F.C.M.-Gloria Reșița s-a înclinat cu 1-2, în fața echipei Millenium Giarmata, o altă grupare angajată în lupta pentru Liga a II-a. De remarcat faptul că elevii antrenorului Dan Boltașiu au reușit să deschidă scorul, dar timișenii au revenit spectaculos, plecând de la Reșița cu toate cele trei puncte puse în joc.