Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Zilele trecute a avut loc spectacolul umanitar „Alei între generații“, după o idee a Laurei Munteanu, proiect care a devenit real la inițiativa lui Alin Savu Constantin.

„Cu ajutorul mass-media am răspuns pozitiv alături de prietenii mei, oameni cu suflet. A fost o muncă uriașă și cu rezultate care ne-au bucurat. În urma acțiunii au fost adunaţi 6.320 de lei ce vor fi împărțiți celor trei azile. Mulţumesc tuturor celor care au pus umărul la acest gest caritabil, celor care au cumpărat biletele şi interpreţilor care au evoluat pe scenă. Pentru mine a fost o mare provocare sa organizez un spectacol în doar trei săptămâni. Am primit o mare lecție de viaţă și cred că am înțeles că proiectele de acest fel au nevoie de timp şi răbdare, dar şi de o planificare riguroasă. Cred că în final contează rezultatele, şi sunt sigură de faptul că perseverenţa şi credinţa ne vor ajuta să găsim sponsori care să ajute Centrele pentru persoane vârstnice. Trebuie să nu uităm că fără bătrâni nu am exista noi, fără noi nu ar exista copiii noștri și fără copiii noștri nu ar exista un viitor“, a precizat Lili Gerle, iniţiatoarea mai multor campanii umanitare în județ.

Vă reamintim că spectacolul a avut drept scop ajutorarea instituțiilor pentru persoane vârstnice din Reşiţa, Bocşa şi Anina.

FR

Adaugă comentariu