Caraş-Severin, Romania

MOLDOVA NOUĂ – Peste 200 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte despre care se crede că ar fi contrafăcute au fost descoperite într-un autoturism condus de un tănâr cărăşean, în urma unui control făcut de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Moldova-Veche.

Potrivit oamenilor legii, „în data de 10 aprilie, ora 01.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moldova-Veche au oprit în trafic, pe comunicația DJ 571A, un autoturism marca Audi, condus de un tânăr în vârstă de 28 ani, domiciliat în județul Caraș-Severin. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit mai multe colete, ce conţineau 233 articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, având inscripții ale unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute, pentru care şoferul nu a putut prezenta documente de proveniență. Tânărul a declarat că a cumpărat articolele de îmbrăcăminte dintr-un centru comercial din București, cu scopul de a le comercializa“.

Bunurile respective, cu o valoare estimată la aproximativ 18.500 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar cercetările penale continuă vizavi de încălcarea dreptului de proprietate intelectuală, la finalizarea acestora urmând să fie luate măsurile legale care se impun.

Adaugă comentariu