Fabrica de subansamble auto din Bozovici se deschide în 2021 - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

BOZOVICI – Bozovicenii sunt nerăbdători să muncească în această fabrică, dar mai au puţin de aşteptat, din cauza pandemiei!

Chiar înainte de alegerile locale, firma arădeană de subansamble auto a fost în localitate să recruteze personal pentru un punct de lucru, unde muncitorii să învelească volane în piele. Asta pentru că intenţionează să aibă aproximativ 100 de muncitori aici, salariul oferit fiind de 2.230 lei, cu posibilitatea rotunjirii până la 3.000 de lei. Fabrica trebuia să se deschidă la începutul lunii decembrie, însă potrivit informaţiilor de la DSP, sunt active 17 focare de COVID-19 la Bozovici, iar incidenţa cazurilor de 3,17.

„Fabrica se va deschide aproximativ în 2 – 3 ianuarie, anul viitor, spune primarul comunei Bozovici, Adrian Sergiu Stoicu. Trebuia să se deschidă în decembrie, dar s-a amânat din cauza pandemiei şi a problemelor tehnice care au apărut. Deja avem 15 – 20 de muncitori care lucrează, o parte la Arad, o parte la Gătaia. E vorba de cei care vor veni să-i înveţe şi pe ceilalţi, aici, în Bozovici. Spaţiul unde muncitorii îşi vor desfăşura activitatea este pregătit, practic ce ţine de noi, de Primărie am făcut, ne-am ţinut de termene“.

Muncitorii vor beneficia şi de prime de Paşti şi de Crăciun, asigurare medicală şi transport gratuit. Trebuie doar să mai aibe puţintică răbdare!

JCS-Alexandra Gorghiu