Ezerișul nu se regăsește! Încă o înfrângere pe teren propriu! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Progresul Ezeriș a pierdut acasă, scor 0-2, cu Ghiroda şi Giarmata Vii, în etapa a XII-a a Ligii 3!

Partida părea că se va termina la egalitate, dar în minutul 79 al jocului, Jula, mijlocașul Ezerișului, a lovit cu cotul un adversar și a văzut cartonașul roșu. La câteva minute după acest incident, fotbaliștii cărășeni și-au pierdut din concentrare și au primit două goluri în trei minute de joc.

„A fost o partidă echilibrată, care cred eu că se îndrepta spre un rezultat de egalitate până în momentul eliminării jucătorului nostru, când parcă s-a rupt ceva. A fost aşa, un declic, şi, la două minute după eliminare, am reuşit „performanţa” să luăm două goluri în trei minute. Asta este, strângem rândurile şi trebuie să fim mai atenţi pe viitor. De regulă, ne abţinem să comentăm arbitrajele, dar de data aceasta a lăsat mult de dorit. Chiar pot spune, şi îmi asum ceea ce spun, că rezultatul a fost stabilit de arbitrul central al partidei. La primul gol a fost un fault evident la portar, nesemnalizat, mingea ajunge în careu, loveşte un jucător de-al nostru şi intră în poartă. La golul doi, fault la jucătorul nostru Take la centru, nu se acordă lovitură liberă pentru noi, pleacă pe contraatac Drăghici şi fac ei 2-0. N-am avut parte de arbitraje din acestea în actualul sezon şi nici nu am mai vrea să avem”, a declarat Cristian Șodâncă, președintele Progresului Ezeriș.

ACS Progresul Ezeriș: Birăescu (cpt.)- Mărgan, Rimovecz, Plută, Marius Musteța – Derbac, Jula, Kawagoe (89, V. Lolea), Giurică, Marian Musteta (73, Jinga) – Ad. Neagu. Rezerve:  Spînu – L. Străin, Secula, Petruț, Dalea, Drăgoi.

În etapa viitoare, pe 27 martie, formaţia cărăşeană are un meci extrem de greu pe terenul liderului Crişul Chişineu Criş.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Progresul Ezeriș