Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Progresul Ezeriş – AS 2017 Slatina-Timiş 1-1 (1-0), pe Stadionul Gloria din Reşiţa, duminică, 14 aprilie, într-o partidă contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii a IV-a Caraș-Severin.

Gazdele au dominat jocul şi au şi deschis scorul în minutul 22, în urma unei faze în care, după un atac pe partea dreaptă, mingea a ajuns la Rusnac, şutul acestuia de la 20 de metri învingându-l pe F. Neagu. În minutul 33, gazdele au beneficiat de o lovitură liberă de pe partea stângă, mingea a ajuns în cele din urmă la Ciurea, şutul acestuia, de la 20 de metri, trecând milimetric peste transversala porţii adverse.

Oaspeţii au început mai bine repriza secundă, făcând o fază frumoasă în minutul 58, când Belciu l-a lansat pe stânga pe P. Isac, acesta a centrat lung, şutul lui Bunea, din 4 metri, trecând puţin pe lângă poarta apărată de Curcudel. În minutul 61, Stana l-a văzut bine în careu pe Bunea, şutul acestuia de pe partea dreaptă, din unghi, fiind reţinut de același Curcudel. Slătinenii au egalat în minutul 63, în urma unei faze în care Todor i-a pasat în careu lui A. Neagu, pe partea dreaptă, iar acesta a pivotat la 14 metri şi a şutat imparabil la colţul lung. După două ocazii de gol semnate de Bobină şi Rusnac, gazdele au atacat cu toate liniile, iar în minutul 85 Pisoi a trimis o pasă în diagonală de pe aripa stângă, însă execuţia pretenţioasă a lui Rusnac a trecut pe lângă poartă. Trei minute mai târziu, Ciurea a şutat puternic de la 20 de metri, mingea nu a putut fi reţinută de F. Neagu, însă portarul oaspeţilor s-a întors şi a reuşit să oprească balonul la câţiva centimetri de linia porţii. În minutul 90+2, gazdele au beneficiat de o lovitură liberă de la 17 metri, din poziţie excelentă, însă şutul lui Bobină s-a dus peste poarta lui F. Neagu. După fluierul final, Bobină a văzut cartonaşul roşu, ca urmare a altercaţiei pe care jucătorul gazdelor a avut-o cu asistentul Alexandru Ilie.

Progresul Ezeriş: M. Curcudel, H. Marişescu, M. Albu, A. Bobină, F. Burdan, R. Ciurea, Al. Urlică, Al. Cocoşilă (min. 46, M. Pisoi), I. Budai (59, Al. Leonte), F. Rusnac, C. Doană; rezerve: I. Botiz, P. Corneanu, C. Roşu. Antrenor, Adrian Enăşescu.

AS 2017 Slatina-Timiş: F. Neagu, P. Isac, M. Belciu, M. Paulescu, I. Stana, F. Todor, A. Neagu, Z. Isac, E. Jurja, Al. Bunea, I. Toboşeru; rezerve: V. Gurgu, P. Codilă. Antrenor, Adrian Neagu.

A arbitrat la centru Răzvan Nistoran (Oraviţa), asistat la cele două linii de Alexandru Ilie (Bocşa) şi Bogdan Boşka (Reşiţa). Observatori: Antonel Burtea (Reşiţa) şi Dan Miholcea (Bocşa).

Adaugă comentariu