Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Un eveniment inedit pentru România va avea loc la Reșița în această săptămână. Este vorba despre un atelier de FUNCTIONAL FITNESS BODYWEIGHT (fitness funcțional cu propriul corp). Prin acest eveniment se urmărește ca practicanții de fitness să facă cunoștință și cu acest gen de disciplină, cu ce înseamnă competiția la acest nivel.

Instructorul reșițean Mihai Petreanu, șeful departamentului de FUNCTIONAL FITNESS BODYWEIGHT din România, a vorbit despre acțiunea inedită de sâmbătă, 6 aprilie: „Este ceva inedit și este un preambul la ce se va întâmpla în această toamnă în Reșița, prima finală de Campionat Național FUNCTIONAL FITNESS BODYWEIGHT sub egida Federației UIBFF România. Va fi sâmbătă, 6 aprilie, o întâlnire de cunoaștere a exerciților din competiție, atât pentru amatori, cât și pentru performeri. De asemenea, participanții vor afla detalii despre corectitudinea exercițiilor, noțiuni de arbitraj, cu tot ceea ce înseamnă acest segment FFB. Este premieră pentru Reșița și pentru România, acest gen de concurs nu a mai avut loc până acum în țara noastră. Așteptăm persoane din toată țara, femei și bărbați. Până acum și-au anunțat prezența peste 30 de persoane, în special femeile și-au anunțat prezența. Din Reșița vor lua parte aproximativ 10 persoane”.

O demonstrație despre ceea ce reprezintă FUNCTIONAL FITNESS BODYWEIGHT au oferit instructorii Mihai Petreanu și Răzvan Crețu de la Complexul Sportiv SuperFit Reșița. Atelierul FUNCTIONAL FITNESS BODYWEIGHT va avea loc sâmbătă, 6 aprilie de la ora 13:00, la sala SuperFit Reșița.