Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Aflată la primul joc din Liga 3, Voința Lupac a pierdut sâmbătă, 28 august, scor 0-3, partida de pe teren propriu, cu CSM Deva. Pentru oaspeți au înscris Iordache, Toiu și Doboș!

„A fost o primă etapă grea, împotriva unei echipe bune de Liga 3. Deva este o formație care va avea un cuvânt greu de spus în această serie. Rezultatul nu reflectă jocul, a fost un rezultat mincinos în opinia mea. Echipa mea a făcut trei greșeli personale, chiar dacă săptămâna trecută am tot discutat la antrenamente. Din păcate, așa se întâmplă la noi tot timpul, la orice greșeală personală a jucătorilor mei suntem taxați de adversari. Noi am avut două sau trei ocazii clare până în minutul șapte, nu am marcat, iar jucătorii de la Deva ne-au taxat imediat. Urmează încă o etapă acasă, cu Târgu Cărbunești și trebuie să ne revenim după acest insucces. Am vorbit cu băieții după meci, trebuie să ne adunăm și trebuie să aducem lumea înapoi la stadion. Vrem să luăm cele trei puncte puse în joc în etapa viitoare”, a declarat Boșco Vișatovici, antrenorul echipei cărășene.

Voința Lupac: Petruț, Cega, Circa, Banac, Vădrariu, Jivan, Săndescu, Danci, Ovidiu Dan, Popa și Avramovici. Rezerve: Căpățână, V. Marcu, Zamfir, Mihaly, Hulpan, Lucică, Gruia, Coviț și Jinga.

CSM Deva: Bădescu, Doboș (cpt.), Sulea, Bloj, Stelea, Plută, Kelemen, Țoiu, Vasilescu, Kayondo și Iordache.

În etapa a doua, Lupacul va juca sâmbătă, 4 septembrie, de la ora 17:00, tot pe teren propriu, cu CS Gilortul Târgu Cărbunești.

JCS-Ștefan Moraru