Erich Loidl, pregătire cu lotul național - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Luptătorul reșițean Erich Loidl a participat recent la un stagiu de pregătire al lotului național, la Costinești. Până la sfârșitul acestui an, acesta va mai participa la alte două stagii de pregătire cu cei mai  buni luptători din România, la Târgu Mureș și Izvorani!

„Pregătirea a fost cam dificilă, deoarece am fost cam deconectat de la antrenamente din cauza pandemiei. Ușor, ușor, m-am pus pe picioare, n-am avut de ales și a trebuit să muncesc mai mult ca să revin la forma de dinainte de pandemie. M-am pregătit și la Costinești, cu lotul național de juniori, unde m-am antrenat mult pe plajă. Antrenamentele au constat în alergări, exerciții de forță, pregătire fizică generală ca să spun așa. Sportul nostru este unul de contact și este cam dificil să ne antrenăm având în vedere regulile de distanțare socială. Mi-e dor de lupta propriu-zisă, mi-e dor să mă lupt cu colegii, în condiții normale. Ne-am săturat să ne luptăm cu pandemia și vrem să revenim cât mai repede pe saltea. Pentru mine urmează în continuare aceeași pregătire fizică și sper ca în acest an să se organizeze măcar un campionat național”, a declarat luptătorul Erich Loidl.

Antrenorul lui Erich, Florin Dință, a spus: „Pentru el cred că a fost foarte bun acest stagiu de pregătire de la Costinești, mai ales că ieșit un pic din ritmul monoton pe care-l avem noi în această perioadă. Este cooptat în lotul național de juniori și va intra cât de curând în pregătire la Târgu Mureș și la Izvorani. Totul anul 2020 va fi în pregătire cu lotul național”.

JCS-Ștefan Moraru