Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În perioada 6-9 mai a avut loc Campionatul Național de lupte U15, la Târgu Mureș, unde școala reșițeană de lupte a dat o campioană națională. Elvira Drăgan a obținut locul I, iar la finalul acestei luni va participa la Europenele de lupte!

Brian Techerean a obținut argintul, Iasmina Golea a venit pe locul IV, iar Denisa Stoica și Radu Fogărași s-au clasat la finalul competiției pe locul 7.

„Am participat cu sportivii legitimați la CSȘ Reșița și CSM Reșița la Campionatul Național U15, în localitatea Târgu Mureș. Elvira Drăgan a confirmat și anul acesta a devenit campioană națională a României la categoria 42 de kg. Ea face parte și din lotul național al României ce se află la Cluj și va participa la Campionatul European U15, ce se va disputa la Sofia, la sfârșitul lunii mai. Am mai obținut un rezultat destul de bun prin Brian Techerean, legitimat la CSM Reșița, care a devenit vicecampion național la categoria 85 de kg. Sunt foarte bucuros că Elvira Drăgan va participa la Campionatul European și va reprezenta România și Reșița. Federația Română de Lupte m-a reprezentat și pe mine ca și antrenor pentru lotul național, pentru această competiție de la Sofia, ce se va desfășura în perioada 27-31 mai”, a declarat antrenorul Florin Dință.

Antrenorii sportivilor reșițeni sunt Adrian Dacica, Florin Dință și Mihai Turculeanu.

JCS-Ștefan Moraru