Elevele Luciei Moruț, debut cu dreptul în primul meci oficial din 2020 - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbalistele junioare III, antrenate de profesioara Lucia Moruț, au debutat cu dreptul în 2020 și au reușit să câștige cu 28-10 (13-5) partida cu Școala Nr. 7 Timișoara. Înainte de acest joc, fetele s-au pregătit într-un cantonament la Băile 1 Mai.

Roxana Voina, cu opt goluri, a fost cea mai eficientă handbalistă a Luciei Moruț în acest joc. Slageana Radosavlevici a înscris șapte goluri, iar pivotul Ioana Danilescu a marcat de șase ori.

„Am condus tot meciul, am putut să-mi permit să introduc tot lotul, să rulez toate jucătoarele. Nu pot decât să le felicit pe aceste minunate fetițe, care nu întâmplător conduc în grupă și nu întâmplător au prins trei turnee finale anul trecut. În acest an îmi doresc să ajung cât mai sus cu ambele formații pe care le conduc, și, de ce nu, să luăm și o medalie. Mai presus însă de toate acestea, le doresc elevelor mele multă sănătate, pentru că dacă au sănătate, le vor putea duce pe toate. Mulțumesc tuturor celor care sunt alături de noi meci de meci”, a declarat după joc profesoara Lucia Moruț.

După primele 15 jocuri, Liceul Teoretic „Traian Vuia” conduce în clasament cu victorii pe linie. Pozițiile următoare sunt ocupate de LPS Banatul Timișoara și CSM „Mihai Viteazul” Vulcan. Peste câteva zile revin în teren și junioarele II. Pe data de 25 ianuarie, sportivele profesoarei Lucia Moruț vor juca în deplasare la ACS „Traian Lalescu” Hunedoara.

JCS-Ștefan Moraru