Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Ecologiștii din PER Bocșa s-au adunat cu mic cu mare și au făcut voluntar o acțiune de ecologizare  a spațiului de lângă drumul județean ce duce spre Ocna de Fier!

„Prin acțiunea de ecologizare a drumului Bocșa-Ocna de Fier, în zona Mănăstirea Sf. Ilie, derulată de către Organizația Bocșa a Partidului Ecologist Român, ne dorim să tragem un semnal de alarmă și în același timp să apelăm la spiritul civic al cetățenilor ce tranzitează această zonă, și nu numai, să fie mult mai conștienți și să gândească înainte de a face un gest necugetat de a arunca tot felul de gunoaie pe marginea drumului. Aici nu mai este vorba de vina exclusivă a administrației locale, care eventual poate doar să aplice sancțiuni celor în cauză sau să monteze niște coșuri de gunoi unde locația o permite, ci ține strict de comportamentul și bunul simț al fiecăruia dintre noi” spune Daniel Nechita, liderul PER Bocșa.

Pe această cale, organizația PER Bocșa, dorește să atragă atenția asupra faptului că toți cetățenii sunt datori să protejeze natura și mediul înconjurător, iar acest lucru ține doar de fiecare dintre noi și poate pleca de la aceste fapte mărunte și simplu de îndeplinit, precum aruncarea gunoaielor doar în locuri special amenajate. Dacă ne dorim să lăsăm o moștenire copiilor noștri, considerăm că aceasta este una dintre cele mai de preț pe care o putem lăsa: o natură curată. Și că noi, cetățenii, trebuie să devenim parteneri ai autorităților locale și să nu mai aruncăm gunoaie la întâmplare.

Comandat de Partidul Ecologist Român. Executat de NV WOTAN MEDIA. Cod mandatar financiar: 21200195