Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Societatea pentru Cultură Metarsis şi Euroland Banat lansează o invitaţie reşiţenilor iubitori de frumos, acelora care doresc să-şi petreacă după-amiaza în compania artistului vizual Valeriu Sepi, plecat din România în urmă cu mai bine de 30 de ani, şi a tinerilor din trupa „Sens Unic“.

Născut în oraşul de pe Bârzava, absolvent al Facultăţii de Artă Plastică din Timişoara, Valeriu Sepi, fost component al trupei Phoenix, s-a întors recent acasă, pe plaiurile bănăţene. Nu a venit cu mâna goală, ci a adus cu el o parte din lucrările sale, expuse de-a lungul anilor pe simezele galeriilor din Dubai, Nepal, Brazilia, Columbia, Germania şi Singapore, şi care astăzi vor fi prezentate şi la librăria Semn de Carte din Reşiţa. Evenimentul debutează cu un concert live susţinut de tinerii din formaţia „Sens Unic“, din care fac parte Diana Zăstran – voce, Oana Voicu – cajon şi Vlad Crânganu – chitară.

Acestora li se vor alătura tinerii portughezi, Maria Manuel (voce) şi Fabio Novais (chitară). Printre invitaţi se numără: criticul de artă Ada Cruceanu,Sabin Pautza, preşedintele Societăţii pentru Cultură Metarsis, voluntarii Asociaţiei Nevo Parudimos. Manifestarea va începe la ora 18.00.

R.B.N.


Adaugă comentariu