Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Atâta timp cât nu e arestată, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin a făcut public faptul că doreşte în continuare să-i ofere o şansă Luminiţei Jivan, fost deputat!

Se vorbea nu demult despre noile achiziţii din echipa lui Romeo Dunca, preşedintele Consiliului Judeţean, printre care se număra şi Luminiţa Jivan. Şi dacă alegerea a atras câteva cârteli, Romeo Dunca şi-a explicat atunci alegerea, motivând că nu contează culoarea politică dacă oamenii pot fi utili judeţului. „Doamna Luminița Jivan are de dat socoteală, spunea atunci şeful judeţului. Dar până atunci va munci tot la fonduri, acolo unde în doi ani a adus mulți bani de la București. (…) A promis că va aduce 100 de milioane în județ. Noi vom avea mai bine grijă de bani și devine important să accesam cât mai mulți. Pe toate canalele posibile. Așadar se va alătura echipei noastre, cu atât mai mult cu cât postul câștigat prin concurs există încă“.

Chiar dacă problemele fostului deputat Luminiţa Jivan au ajuns în instanţă, preşedintele CJ continuă să-i dea o şansă: „Pe doamna Jivan o aştept cât mai repede, ea vine cu propuneri, mă sfătuiesc cu dânsa, încerc să o mobilizez şi să facem lucruri bune pe banii de la CNI. Va fi contractuală (nu va fi funcţionar public, ci angajat contractual – n.r.), ea atâta timp cât nu e arestată, are dreptul să muncească, să câştige o bucată de pâine. Vă spun sincer că până acum tot ce-a spus a fost productiv, eu ţin cont de ce spune ea şi o apreciez. Nu comentez dosarul, nu mă pricep, dar din ce am văzut eu, sunt multe poveşti. Cei de meserie ştiu ce au de făcut“.

JCS-A.M.