Quantcast
Dunca dă ora exactă în turismul de iarnă cărăşean - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

MUNTELE MIC – Că din această iarnă ora exactă în ce privește turismul de calitate pe Muntele Mic se dă de pe pârtia Vâlsanu a devenit o certitudine, doar răuvoitorii nevrând să vadă realitatea. Pârtia și modernul telescaun Vâlsanu au fost tot mai preferate de turiștii pentru care muntele nu înseamnă doar să faci prezența, îmbracat de oraș și cu ochelari de soare pe ochi că așa e la modă acum.

Pârtia Vâlsanu înseamnă spectaculozitate, iar telescaunul cu același nume înseamnă rapiditatea de care pasionații de schi de calitate au nevoie pentru a urca până în vârful pârtiei, pentru ca apoi să șerpuiască pe pantele Muntelui Mic. Iar faptul că Romeo Dunca și Cristi Dunca fac turism la un nivel superior pe Muntele Mic a fost dovedit și zilele trecute, când aceștia, împreună cu familia și alți inimoși, au organizat cea mai tare competiție de schi din ultimii ani de pe munte. A fost Cupa Primăverii, un concurs cu premii consistente, dar mai ales cu un traseu bine pus la punct de Cristi Brecica, exact ca-n competițiile profesioniste, fapt recunoscut chiar și de concurență.

„La anul vom face competiția la nivel național, și mai bine organizați, probabil în februarie când zăpada va fi și mai bună, ca să punem în valoare calitățile schiorilor, poate în nocturnă, vedem. La anul vom avea concurs și pentru iubitorii de snowboard”, a spus Cristi Dunca, administratorul weSki-Muntele Mic, în timp ce tatăl său, Romeo Dunca, a precizat că mulțimea de turiști care a preferat în acestă iarnă pârtia Vâlsanu îl determină să meargă mai departe cu tot ce și-a propus, chiar dacă greutățile întâmpinate din partea unora sunt foarte mari.

Și chiar dacă primăvara și-a intrat, calendaristic, în rol, nu uitați că pe Muntele Mic, pe pârtia Vâlsanu, se poate încă schia chiar și în aceste zile. Așadar, dacă vreți să vă bucurați de excelentele pârtii amenajate de Romeo Dunca și familia sa, dar și de alte surprize, nu vă rămâne decât să urcați pe pârtia Vâlsanu!

Foto: weSki Muntele Mic