Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Este esențial ca locuitorii Municipiului Caransebeș să își aleagă un primar dedicat, competent și capabil să aducă schimbări pozitive și durabile în comunitate. Dumitru Rujan, candidatul Partidului Național Liberal (PNL), se evidențiază ca fiind cea mai potrivită alegere pentru funcția de primar, datorită experienței sale, viziunii clare și capacității de a mobiliza resurse și oameni pentru binele comunității.

La toate întâlnire cu locuitorii Caransebeşului a demonstrat deschidere și disponibilitate în a asculta problemele locale și a oferi soluții concrete. Cetățenii prezenți au fost receptivi și au apreciat sinceritatea și implicarea sa activă. Discuțiile au fost constructive, iar accentul a fost pus pe proiecte de infrastructură și crearea serviciilor publice esențiale, aspecte fundamentale pentru dezvoltarea armonioasă a orașului.

Atmosfera întâlnirilor a fost una pozitivă, reflectând încrederea și sprijinul cetățenilor față de echipa PNL și promisiunile lor de a aduce schimbări benefice în comunitate. Participanții și-au exprimat încrederea în Dumitru Rujan și în capacitatea sa de a transforma Caransebeșul într-un oraș modern și funcțional, răspunzând nevoilor și așteptărilor locuitorilor.

Unul dintre punctele forte ale candidaturii lui este abilitatea sa de a aduna în jurul său oameni profesioniști și dedicați idealurilor comune. Acest lucru asigură că proiectele propuse vor fi implementate cu responsabilitate și eficiență.

Rujan Dumitru și echipa sa au demonstrat deja, prin acțiunile lor, că sunt capabili să gestioneze cu succes proiecte complexe și să asigure o comunicare transparentă și constantă cu cetățenii. În plus, angajamentul său pentru dezvoltarea infrastructurii și îmbunătățirea serviciilor publice este exact ceea ce Caransebeșul are nevoie pentru a progresa și a deveni un oraș de care să fim mândri.

Dumitru Rujan, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) pentru Primăria Caransebeș, se remarcă prin implicarea sa activă în proiectele comunității și interesul sincer pentru bunăstarea locuitorilor. Dumitru Rujan a demonstrat mereu că este un lider care nu doar promite, ci și acționează concret pentru a aduce schimbări pozitive.

Una dintre realizările remarcabile ale lui Dumitru Rujan este inițiativa sa legislativă privind Legea înstrăinării părintești. În calitate de deputat liberal, Rujan a susținut și promovat modificările Legii nr. 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului. Această lege are scopul de a reglementa și de a proteja interesul superior al copiilor, abordând problema înstrăinării părintești – o formă de violență psihologică care afectează relațiile dintre copii și părinți.

“Legea înstrăinării părintești, inițiată de PNL, reglementează și apără interesul superior al copiilor,” a declarat Rujan Dumitru. “În noua lege, termenul de ‘înstrăinare părintească’ este definit ca fiind o formă a violenței psihologice, prin care unul dintre părinți, în mod intenționat, urmărit sau asumat, generează sau acceptă și folosește o situație în care copilul ajunge să manifeste reținere sau ostilitate nejustificate sau disproporționate față de celălalt părinte.”

Acest demers legislativ arată angajamentul acestuia pentru protejarea și promovarea drepturilor copiilor, asigurându-se că aceștia cresc într-un mediu stabil și sănătos.

Un alt exemplu al implicării sale este susținerea apelului de proiecte „Primul student din familie”, lansat de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în colaborare cu Ministerul Educației. Acest program este destinat elevilor și studenților cu posibilități materiale reduse sau supuși riscului excluderii, oferindu-le oportunități de a-și continua educația și de a-și construi un viitor mai bun.

Acest proiect beneficiază de o finanțare totală de 50 de milioane de euro și se adresează universităților și liceelor, având scopul de a sprijini educația tinerilor și de a reduce inegalitățile sociale.

Dumitru Rujan nu doar vorbește despre schimbare, ci și acționează pentru a o realiza. Angajamentul său față de comunitate și dorința sa de a îmbunătăți viața locuitorilor din Caransebeș sunt evidente în toate inițiativele și proiectele pe care le susține. Rujan Dumitru este liderul care, prin muncă și implicare, poate reda Caransebeșului mândria și prosperitatea de odinioară.

“Alături de colegii de partid din organizația locală, vom găsi cele mai bune soluții și proiecte pentru o viață mai bună pentru toți caransebeșenii, prin muncă și implicare,” a declarat Rujan Dumitru. “Voința de a munci și de a învăța mai mult decât ceilalți va fi un atu decisiv pentru o a doua modernizare a orașului.”

Acesta pune un accent deosebit și asupra evenimentelor culturale de înaltă calitate, pentru echipele de fotbal și volei de succes, pentru sărbătorile frumoase și pentru investițiile și modernizările care au transformat orașul într-un loc prosper și curat.

Candidatul PNL este determinat să adune toate energiile pozitive și resursele din Caransebeș pentru a construi un viitor mai bun. Dumitru Rujan și echipa PNL se angajează să implementeze proiecte esențiale pentru infrastructura locală, să promoveze investițiile și să creeze noi locuri de muncă.

Comandat de PNL Filiala Caraş-Severin. Executat de SC NV WOTAN MEDIA SRL. Cod mandatar financiar 21240015